Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Laura Bell Bundy Songtekst: Giddy On Up!

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Laura Bell Bundy - Giddy On Up! ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Giddy On Up!? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Laura Bell Bundy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Laura Bell Bundy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Giddy On Up! .

Origineel

Woo hoo! Baby where you been, it's half past ten. Oh, look you're late again. Busy day, got a lot on your mind? You should hear about mine. A tall drink of water and a pretty little thing Were kissing on the corner in the pouring rain. Turned my head to get a better view Oh Lord, help me it was you. Didn't love me I ain't no fool Didn't love me No, no, no, no. Love, love you let me down Making this too easy Love, Love you let me down Think you should be leaving Love, love you let me down Let me down No you wont string me along You better be moving on Giddy on up Giddy on out (Oh I ain't finished. Sit back down.) Been acting pretty strange, didn't want to talk. Mmm, there's a pep in your walk Smiling a lot when you look at your phone There's a change in your tone. I've been through your pockets and smelled your shirts I don't wear Bath and Body Works Should've seen the signs you were sneakin' around She must be the number on the napkin I found. Didn't love me I ain't no fool Didn't love me No, no, no, no. Love, love you let me down Making this too easy Love, Love you let me down Think you should be leaving Love, love you let me down Let me down Ooh you wont string me along You better be moving on Giddy on up Giddy on out Oh let me tell you I guess you could say that I was blind I was blinded by my love I did everything for you And now push has come to shove So lets call the spade to spade Was it worth the price you paid? Now I am done, I'm the lucky one And you can sleep in the bed you made. Didn't love me I ain't no fool Didn't love me No, no, no, no. Love, love you let me down Making this too easy Love, Love you let me down Think you should be leaving Love, love you let me down Let me down Ooh you wont string me along Love, love you let me down Making this too easy Love, Love you let me down Think you should be leaving Love, love you let me down Let me down You wont string me along You better be moving on Giddy on up Giddy on out

 

Vertaling

Woo hoo! Baby waar je geweest, het is half elf. Oh, kijk je weer te laat. Drukke dag, heb veel aan je hoofd? U hoort over de mijne. Een hoge water drinken en een mooi klein ding Waren aan het zoenen op de hoek in de stromende regen. Draaide mijn hoofd om een beter beeld te krijgen Oh Heer, help me dat jij het was. Hield niet van mij Ik ben geen dwaas Hield niet van mij Nee, nee, nee, nee. Liefde, love you let me down Daarom is dit ook eenvoudig Liefde, Love you let me down Denk dat je moet verlaten Liefde, love you let me down Let me down Nee, je wont string me mee Je beter bewegen op Giddy op maximaal Giddy op uit (Oh ik nog niet af. Terug naar beneden zitten.) Opgetreden best raar, wilde niet praten. Mmm, er is een pep in je wandel Lachend veel als je kijkt naar je telefoon Er is een verandering in uw toon. Ik heb via uw zakken en rook je shirts Ik draag geen Bath and Body Works Moet hebben gezien de borden je sneakin 'rond Ze moet het nummer op het servet vond ik zijn. Hield niet van mij Ik ben nietniet gek Hield niet van mij Nee, nee, nee, nee. Liefde, love you let me down Daarom is dit ook eenvoudig Liefde, Love you let me down Denk dat je moet verlaten Liefde, love you let me down Let me down Ooh je gewoon string me mee Je beter bewegen op Giddy op maximaal Giddy op uit Oh laat me je vertellen Ik denk dat je zou kunnen zeggen dat ik blind was Ik was verblind door mijn liefde Ik heb alles voor jou En heeft nu druk komen duwen Dus laten bellen met de spade te spade Was het de moeite waard de prijs die je betaald? Nu ik klaar ben, ik ben de gelukkige En je kunt slapen in het bed je hebt gemaakt. Hield niet van mij Ik ben geen dwaas Hield niet van mij Nee, nee, nee, nee. Liefde, love you let me down Daarom is dit ook eenvoudig Liefde, Love you let me down Denk dat je moet verlaten Liefde, love you let me down Let me down Ooh je gewoon string me mee Liefde, love you let me down Daarom is dit ook eenvoudig Liefde, Love you let me down Denk dat je moet verlaten Liefde, love you let me down Let me down You wont string me mee Je beter bewegen op Giddy op maximaal Duizeligop uit