Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Laura Branigan Songtekst: Ti Amo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Laura Branigan - Ti Amo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ti Amo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Laura Branigan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Laura Branigan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ti Amo .

Origineel

Ti amo, god how I love you so My heart just won't let go Day after day I'm still holdin' on Even though you're gone Ti amo, wasn't I good to you? I did all that I could do To make you want to be here with me I thought you loved me I can't believe you could just turn and leave Y'did it so easily You pulled my world out from under me Look what you've done to me How could you end it this way After the love that we made? God how I wish you had stayed Can't you see that I just want you back? Ti amo, I never had a clue that I was losin' you You never once let me know you were lettin' me go Oh, I guess it was there in your eyes Guess it was there in your sighs Guess it was there in your lies I was blind then, couldn't face the end Ti amo, thought we'd go on and on Thought we had something strong You pulled my world out from under me Look what you've done to me How could you end it this way After the love that we made? God how I wish you had stayed Can't you see that I just want you back? Ti amo, God how I love you so My heart just won't let go Day after day I'm still holdin' on Even though you're gone Guess it was there in your eyes Guess it was there in your sighs Guess it was there in your lies I was blind then, couldn't face the end Ti amo, thought we'd go on and on Thought we had something strong You pulled my world out from under me Look what you've done to me How could you end it this way After the love that we made? God how I wish you had stayed Can't you see that I just want you back? Ti amo, wasn't I good to you? Did all that I could do To make you want to be here with me I thought you loved me I can't believe you could just turn and leave Y'did it so easily You pulled my world out from under me Look what you've done to me Ti amo, God how I love you so My heart just won't let go Day after day I'm still holdin' on Even though you're gone ...

 

Vertaling

Ti Amo, god hoe ik zo van je hou Mijn hart gewoon niet laten gaan Dag na dag Ik ben nog steeds holdin 'op Ook al ben je weg bent Ti amo, was ik niet goed voor u? Ik deed alles wat ik kon doen Om je hier bij mij Ik dacht dat je van me hield Ik kan niet geloven dat je kon gewoon weer en laat Y'did het zo gemakkelijk Je trok mijn wereld uit onder me Kijk wat je gedaan hebt voor mij Hoe kon je uiteindelijk het op deze manier Na de liefde die we gemaakt? God hoe ik wens u was gebleven Kan je niet zien dat ik net je terug wilt? Ti amo, ik had nooit een idee dat ik losin 'je Je hebt nooit een keer laat me weten dat je lettin 'me gaan Oh, ik denk dat het was er in uw ogen Denk dat het was er in uw zuchten Denk dat het was daar in je leugens Ik was blind, dan kon niet met het einde Ti amo, dachten dat we zouden gaan en op Dacht dat we hadden iets sterks Je trok mijn wereld uit onder me Kijk wat je gedaan hebt voor mij Hoe kon je uiteindelijk het op deze manier Na de liefde die we gemaakt? God hoe ik wens u was gebleven Kan je niet zien dat ikwil gewoon dat je terug? Ti amo, God hoe ik je zo lief Mijn hart gewoon niet laten gaan Dag na dag Ik ben nog steeds holdin 'op Ook al ben je weg bent Denk dat het was er in uw ogen Denk dat het was er in uw zuchten Denk dat het was daar in je leugens Ik was blind, dan kon niet met het einde Ti amo, dachten dat we zouden gaan en op Dacht dat we hadden iets sterks Je trok mijn wereld uit onder me Kijk wat je gedaan hebt voor mij Hoe kon je uiteindelijk het op deze manier Na de liefde die we gemaakt? God hoe ik wens u was gebleven Kan je niet zien dat ik net je terug wilt? Ti amo, was ik niet goed voor u? Deed alles wat ik kon doen Om je hier bij mij Ik dacht dat je van me hield Ik kan niet geloven dat je kon gewoon weer en laat Y'did het zo gemakkelijk Je trok mijn wereld uit onder me Kijk wat je gedaan hebt voor mij Ti amo, God hoe ik je zo lief Mijn hart gewoon niet laten gaan Dag na dag Ik ben nog steeds holdin 'op Ook al ben je weg bent ...