Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Laura Fygi Songtekst: Remember Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Laura Fygi - Remember Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Remember Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Laura Fygi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Laura Fygi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Remember Me .

Origineel

Mystery to be revealed We tell the truth and then we run Reminiscing all our sins Cause sinners are more fun A penny for your thoughts you say They are worth at least a dime I'm sending all my prayers You'll get them in the nick of time The world is spinning round and round Everything goes way too slow Don't you feel depressed and down It's time for me to go Love, there's still one thing to say I love you every day Don't beg for me to stay Please remember me When I'm not around I've been waiting all my life For the love I finally found Remember all the fun Don't think of all the fights Now there's been a change of heart Our future feels alright I'm sure you'll get ahead You're not alone you always say So don't be afraid for tomorrow This is not the end Forever you'll be my friend So promise while I go Don't drown your sorrow

 

Vertaling

Mysterie worden onthuld We vertellen de waarheid en dan lopen we Reminiscing al onze zonden Oorzaak zondaars zijn meer plezier Een stuiver voor je gedachten je zegt Ze zijn in ieder geval een dubbeltje waard Ik stuur al mijn gebeden U vindt ze in het nippertje De wereld draait rond en rond Alles gaat veel te traag Denk je niet depressief en neer Het is tijd voor mij om te gaan Liefde, is er nog een ding te zeggen Ik hou elke dag van je Niet smeken om me te blijven Onthoud me Wanneer ik benniet hier Ik heb mijn hele leven wachten Voor de liefde heb ik eindelijk gevonden Vergeet niet al het plezier Denk niet dat alle gevechten Nu is er sprake van een verandering van het hart Onze toekomst voelt goed Ik weet zeker dat je vooruit te komen Je bent niet alleen je altijd zeggen Dus wees niet bang voor morgen Dit is niet het einde Altijd je zult mijn vriend Dus beloof terwijl ik ga Gebruik uw verdriet niet verdrinken