Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Laura Izibor Songtekst: Mmm

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Laura Izibor - Mmm ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Mmm? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Laura Izibor! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Laura Izibor en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Mmm .

Origineel

make everything so simple in a crazy world, and I'm tryna find the words to say, you make everything alright just by being around boy you make me wanna sing mmmm your my light in the dark guiding, guiding me home and your faith in me, is all I need baby, mmmm your love it sets me free mmmmm.... I need a little help, boy I can't seem to breath easy not when you're around oooh mmmm....

 

Vertaling

maken alles zo eenvoudig in een gekke wereld, en ik ben tryna de woorden te vinden om te zeggen, maak je alles goed door gewoon rond jongen, je maakt me willen zingen mmmm Mijn licht in het donker geleiden, begeleiden me naar huis en uw geloof in mij, is alles wat ik nodig baby, mmmm je liefde er bij mij vrij mmmmm .... Ik heb een beetje hulp nodig, jongen Ik kan niet lijken te ademen gemakkelijk niet wanneer u in de buurt bent oooh mmmm ....