Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Laura Jansem Songtekst: Use Sombody

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Laura Jansem - Use Sombody ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Use Sombody? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Laura Jansem! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Laura Jansem en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Use Sombody .

Origineel

I've been roaming around Always looking down at all I see Painted faces fill the places I can’t reach You know that I could use somebody You know that I could use somebody Someone like you And all you know and how you speak Countless lovers undercover of the street You know that I could use somebody You know that I could use somebody Someone like you ,Ohh , ohh... Someone like you ,Ohh , ohh... Off in the night, while you live it up I'm off to sleep Waging wars to shape the poet and the beat I hope it's gonna make you notice I hope it's gonna make you notice Someone like me ,Ohh ,ohh... Someone like me ,Ohh ,ohh... Jeah... I’m ready, I’m ready, I’m ready now I’m ready, I’m ready, I’m ready now Ohh ohh... Someone like me Ohh ohh... I've been roaming around Always looking down at all I see

 

Vertaling

Ik heb al heel roaming Altijd op zoek neer op alles wat ik zie Beschilderde gezichten vullen de plaatsen Ik kan niet bereiken U weet dat ik iemand zou gebruiken U weet dat ik iemand zou gebruiken Iemand als jij En alles wat je weet en hoe spreek je Talloze liefhebbers undercover van de straat U weet dat ik iemand zou gebruiken U weet dat ik iemand zou gebruiken Iemand als jij, Ohh, ohh ... Iemand als jij, Ohh, ohh ... Uit in de nacht, terwijl je live it up Ik ben in slaap Oorlogsvoering van de dichter en de beat vorm Ik hoop dat het gaat maken merk je Ik hoop dat het gaat maken merk je Iemand als ik, Ohh, ohh ... Iemand als ik, Ohh, ohh ... Jeah ... Ik ben klaar, ik ben klaar, ik ben nu klaar Ik ben klaar, ik ben klaar, ik ben nu klaar Ohh ohh ... Iemand zoals ik Ohh ohh ... Ik heb al heel roaming Altijd op zoek neer op alles wat ik zie