Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Laura Jansen Songtekst: Bells

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Laura Jansen - Bells ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Bells? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Laura Jansen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Laura Jansen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Bells .

Origineel

I know it's late I know the curtain's drawn over your window Maybe fate, or maybe just the tug of lonely made me call But anyway, love, I'm hearing bells I just thought you should hear the bells Oh oh oh (x2) Oh oh I, I can hardly wait I woke up in a world that's suddenly heart-shaped Throwing you a line, send me back a sign, love One by land or two by sea Oh Bells Nothing here but bells Ringing in my heart La la la la la la... Meet me at the tower We'll hang on to the ropes and swing out Meet me at the tower We'll hang on to the ropes and swing out Bells, in my heart Oh bells, in my heart bum bum la la la la la la la bum bum la la la la la la bum bum la la la la la la la bum bum bum bum bum I can feel the sky cracking in my heart It's falling to the pavement Don't know where to start So, let's go to the tower one more time and Climb high, love, climb high Oh bells Nothing here but bells ringing in my heart in my heart... in my heart... in my heart la la la la

 

Vertaling

Ik weet dat het laat Ik weet dat het gordijn is getrokken over uw venster Misschien het lot, of misschien gewoon de sleepboot van eenzame maakte me bellen Maar goed, de liefde, ik ben gehoord klokken Ik dacht dat je moet de klokken te horen Oh oh oh (x2) Oh oh ik, ik kan nauwelijks wachten Ik werd wakker in een wereld die plotseling hart-vormige Werpen je een lijn, stuur me terug een teken, liefde Een land-of twee door de zee Oh Bells Niets, maar even bellen Bellen in mijn hart La la la la la la ... Ontmoet me op de toren We zullen vasthouden aan de touwen en zwaaien Ontmoet me op de toren We zullen vasthouden aan de touwen en zwaaien Bells, in mijn hart Oh klokken, in mijn hart Bum Bum la la la la la la la Bum Bum la la la la la la Bum Bum la la la la la la la Bum Bum Bum Bum bum Ik voel de hemel kraken in mijn hart Het viel op de stoep Weet niet waar te beginnen Dus, laten we gaan naar de toren nog een keer Klim-en hoog, liefde, hoge klim Oh klokken Niets, maar even rinkelen in mijn hart in mijn hart ... in mijn hart ... in mijn hart la la la la