Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Laura Jansen Songtekst: Queen Of Elba

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Laura Jansen - Queen Of Elba ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Queen Of Elba? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Laura Jansen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Laura Jansen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Queen Of Elba .

Origineel

cast out all of the blame Keep your scarred heart Keep your pain I am an island of stone again I go it better alone I know where I begin, begin, begin... So crown me the Queen of Elba (I'm never coming home) Hand me my sword and armor (I'm never coming home) You can crown me the Queen of Elba (I'm never coming home) Forever dance alone I'm never coming home... Burn down the prison within It's not enough now to keep me in I'm leaving all of the lies Giving up on the ties I begin, begin, begin, begin, begin... So crown me the Queen of Elba (I'm never coming home) Hand me my sword and armor (I'm never coming home) You can crown me the Queen of Elba (I'm never coming home) Forever dance alone I'm never coming home... I'm never coming home... I'm never coming home... You can crown me the Queen of Elba (I'm never coming home) Forever dance alone I'm never coming home... I'm never coming home... I'm never coming home... I'm never coming home...

 

Vertaling

uitgeworpen alle van de schuld Houd uw gehavende hart Houd uw pijn Ik ben een eiland van steen weer Ik ga het beter alleen Ik weet waar ik begin, beginnen, beginnen ... Dus kroon mij de koningin van Elba (Ik ben nooit thuis te komen) Geef me mijn zwaard en harnas (Ik ben nooit thuis te komen) U kunt kroon mij de koningin van Elba (Ik ben nooit thuis te komen) Voor altijd alleen te dansen Ik ben nooit thuis komen ... Afbranden van de gevangenis binnen Het is niet genoeg nu om me in te houden Ik vertrek al de leugens Opgeven van de banden Ik begin, begin, beginnen, starten, beginnen ... Dus kroon mij de koningin van Elba (Ik ben nooit thuis te komen) Geef me mijn zwaard en harnas (Ik ben nooit thuis te komen) U kunt kroon mij de koningin van Elba (Ik ben nooit thuis te komen) Voor altijd alleen te dansen Ik ben nooit thuis komen ... Ik ben nooit thuis komen ... Ik ben nooit thuis komen ... U kunt kroon mij de koningin van Elba (Ik ben nooit thuis te komen) Voor altijd alleen te dansen Ik ben nooit thuis komen ... Ik ben nooit thuis komen ... Ik bennooit meer thuiskomen ... Ik ben nooit thuis komen ...