Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Laura Jansen Songtekst: Somebody Loved

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Laura Jansen - Somebody Loved ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Somebody Loved? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Laura Jansen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Laura Jansen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Somebody Loved .

Origineel

I've been roaming around Always looking down at all I see Painted faces, fill the places I cant reach You know that I can use somebody You know that I can use somebody Someone like you, And all you know, And how you speak Countless lovers under cover of the street You know that I can use somebody You know that I can use somebody Someone like you woohoow woohoow Someone like you woohoow woohoow Off in the night, while you live it up, I'm off to sleep Waging wars to shape the poet and the beat I hope it's gonna make you notice I hope it's gonna make you notice Someone like me woohoow woohoow Someone like me woohoow wooohoow Instrumental break Im ready 3x now Im ready 3x now woohoow woohoow Someone like me woohoow woohoow I've been roaming around, Always looking down at all I see

 

Vertaling

I 've geweest zwerven rond Altijd op zoek neer op alles wat ik zie Beschilderde gezichten, vul de plaatsen waar ik te bereiken cant U weet dat ik kan iemand gebruik U weet dat ik kan iemand gebruik Iemand als jij, En alles wat je weet, En hoe spreek je Talloze liefhebbers onder dekking van de straat U weet dat ik kan iemand gebruik U weet dat ik kan iemand gebruik Iemand als jij woohoow woohoow Iemand als jij woohoow woohoow Uit in de nacht, terwijl u live it up, I 'm in slaap Oorlogsvoering van de dichter en de beat vorm Ik hoop dat het 's gaat maken merk je Ik hoop dat het 's gaat maken merk je Iemand zoals ik woohoow woohoow Iemand zoals ik woohoow wooohoow Instrumentaal break Im klaar 3x nu Im klaar 3x nu woohoow woohoow Iemand zoals ik woohoow woohoow I 've is rond roaming, Altijd op zoek neer op alles wat ik zie