Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Laura Jansen Songtekst: Somone Like You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Laura Jansen - Somone Like You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Somone Like You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Laura Jansen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Laura Jansen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Somone Like You .

Origineel

I've been roaming around Always looking down at all I see Painted faces fill the places I can't reach You know that I could use somebody You know that I could use somebody Someone like you And all you know And how you speak Countless lovers undercover of the street You know that I could use somebody You know that I could use somebody Someone like you, oho, oho Someone like you, oho, oho Off in the night While you live it up I'm off to sleep Waging wars to shape the poet and the beat I hope it's gonna make you notice I hope it's gonna make you notice Someone like me, oho, oho Someone like me, oho, oho I'm ready I'm ready I'm ready Now I'm ready I'm ready I'm ready Now Oho, oho Someone like me Oho, oho I've been roaming around Always looking down at all that I see

 

Vertaling

Ik heb roaming rond Altijd op zoek neer op alles wat ik zie Beschilderde gezichten vullen de plaatsen waar ik niet kan bereiken Je weet dat ik kon iemand gebruiken Je weet dat ik kon iemand gebruiken Iemand zoals jij En alles wat je weet En hoe u spreekt Talloze liefhebbers undercover van de straat Je weet dat ik kon iemand gebruiken Je weet dat ik kon iemand gebruiken Iemand als jij, oho, oho Iemand als jij, oho, oho Af in de nacht Terwijl u live it up Ik ben in slaap Voeren van oorlogen om de dichter en de beat vorm Ik hoop dat het gaat om merk je Ik hoop dat het gaat om merk je Iemand als ik, oho, oho Iemand als ik, oho, oho Ik ben er klaar voor Ik ben er klaar voor Ik ben er klaar voor Nu Ik ben er klaar voor Ik ben er klaar voor Ik ben er klaar voor Nu Oho, oho Iemand zoals ik Oho, oho Ik heb roaming rond Altijd op zoek neer op alles wat ik zie