Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Laura Jansen Songtekst: Soulja

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Laura Jansen - Soulja ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Soulja? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Laura Jansen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Laura Jansen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Soulja .

Origineel

I want to be a soljah for your love I want to be a soljah for your love My eyes have finally adjusted To the light down here below My eyes can finally see Everything real that's real to me I was hungry soljah I moved like a broken train Looking for the way to go Hungry for a little grain But this is the truth And the truth is the love And the love is all we need I want to be a soljah for your love I want to be a soljah for your love My song was long forgotten My heart moved without a beat I heard your voice there in the silence And in the stillness the music was revealed That this is the truth And the truth is the love And the love is all we need That this is the truth And the truth is the love And the love is all we need Surrender That's what you gotta do Surrender That's what you gotta do Surrender Surrender Surrender

 

Vertaling

Ik wil een soljah voor uw liefde Ik wil een soljah voor uw liefde Mijn ogen zijn eindelijk aangepast Om het licht hier beneden Mijn ogen kunnen eindelijk zien Alles echt dat is echt voor mij Ik was hongerig soljah Ik bewoog zich als een kapotte trein Op zoek naar de weg te gaan Hongerig voor een kleine korrel Maar dit is de waarheid En de waarheid is de liefde En de liefde is alles wat we nodig Ik wil een soljah voor uw liefde Ik wil een soljah voor uw liefde Mijn liedje was al lang vergeten Mijn hart verhuisd zonder een beat Ik hoorde uw stem Daar in de stilte En in de stilte de muziek werd geopenbaard Dat dit is de waarheid En de waarheid is de liefde En de liefde is alles wat we nodig Dat dit is de waarheid En de waarheid is de liefde En de liefde is alles wat we nodig Overgave Dat is wat je doet moet Overgave Dat is wat je doet moet Overgave Overgave Overgave