Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Laura Jansen Songtekst: Use Sombody

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Laura Jansen - Use Sombody ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Use Sombody? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Laura Jansen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Laura Jansen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Use Sombody .

Origineel

I've been roaming around Always looking down at all I see Painted faces fill the places I can't reach You know that I could use somebody You know that I could use somebody Someone like you And all you know And how you speak Countless lovers undercover of the street You know that I could use somebody You know that I could use somebody Someone like you, oho, oho Someone like you, oho, oho Off in the night While you live it up I'm off to sleep Waging wars to shape the poet and the beat I hope it's gonna make you notice I hope it's gonna make you notice Someone like me, oho, oho Someone like me, oho, oho I'm ready I'm ready I'm ready Now I'm ready I'm ready I'm ready Now Oho, oho Someone like me Oho, oho I've been roaming around Always looking down at all that I see

 

Vertaling

Ik heb al heel roaming Altijd op zoek neer op alles wat ik zie Beschilderde gezichten vullen de plaatsen waar ik niet kan bereiken U weet dat ik iemand zou gebruiken U weet dat ik iemand zou gebruiken Iemand als jij En alles wat je weet En hoe spreek je Talloze liefhebbers undercover van de straat U weet dat ik iemand zou gebruiken U weet dat ik iemand zou gebruiken Iemand als jij, oho, oho Iemand als jij, oho, oho Uit in de nacht Terwijl u live it up Ik ben in slaap Oorlogsvoering van de dichter en de beat vorm Ik hoop dat het gaat maken merk je Ik hoop dat het gaat maken merk je Iemand als ik, oho, oho Iemand als ik, oho, oho Ik ben er klaar voor Ik ben er klaar voor Ik ben er klaar voor Nu Ik ben er klaar voor Ik ben er klaar voor Ik ben er klaar voor Nu Oho, oho Iemand zoals ik Oho, oho Ik heb al heel roaming Altijd op zoek neer op alles dat ik zie