Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Laura Jansen Songtekst: Use Sombody

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Laura Jansen - Use Sombody ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Use Sombody? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Laura Jansen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Laura Jansen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Use Sombody .

Origineel

I've been roaming around Always looking down at all I see Painted faces, fill the places I cant reach You know that I can use somebody You know that I can use somebody Someone like you, And all you know, And how you speak Countless lovers under cover of the street You know that I can use somebody You know that I can use somebody Someone like you woohoow woohoow Someone like you woohoow woohoow Off in the night, while you live it up, I'm off to sleep Waging wars to shape the poet and the beat I hope it's gonna make you notice I hope it's gonna make you notice Someone like me woohoow woohoow Someone like me woohoow wooohoow Im ready 3x now Im ready 3x now woohoow woohoow Someone like me woohoow woohoow I've been roaming around, Always looking down at all I see

 

Vertaling

I've been roaming rond Altijd op zoek neer op alles wat ik zie Beschilderde gezichten, vul de plaatsen I cant bereiken U weet dat ik iemand kan gebruiken U weet dat ik iemand kan gebruiken Iemand zoals jij, En alles wat je weet en hoe je spreken Talloze liefhebbers onder dekking van de straat U weet dat ik iemand kan gebruiken U weet dat ik iemand kan gebruiken Iemand als jij woohoow woohoow Iemand als jij woohoow woohoow Uit in de nacht, terwijl je het waarmaken, ben ik in slaap Oorlogsvoering vorm de dichter en de beat Ik hoop dat het Gonna Make You bericht Ik hoop dat het Gonna Make You bericht Iemand zoals ik woohoow woohoow Iemand zoals ik woohoow wooohoow Im klaar 3x nu Im klaar 3x nu woohoow woohoow Iemand zoals ik woohoow woohoow I've been roaming around, Altijd op zoek neer op alles wat ik zie