Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Laura Lynn Songtekst: Dans Je De Hele Nacht Met Mij

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Laura Lynn - Dans Je De Hele Nacht Met Mij ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Dans Je De Hele Nacht Met Mij? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Laura Lynn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Laura Lynn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Dans Je De Hele Nacht Met Mij .

Origineel

Dans je de hele nacht met mij Ik dans het liefste met jou maar wat doe jij Dit moet het feest zijn wat ik aan't vieren was,alleen,alleen met jou,en daarom dans toch de hele nacht met mij als dit een droom is dan droom ik jou er bij,en voor de zon komt,heb jij al lang gezegt die droom van jou is niet zo slecht,ja die droom van jou en mij is echt lalalalalalala......

 

Vertaling

Dans je de hele nacht met mij Ik dans het liefste met jou maar wat doe jij Dit moet het feest zijn wat ik aan't vieren was,alleen,alleen met jou,en daarom dans toch de hele nacht met mij als dit een droom is dan droom ik jou er bij,en voor de zon komt,heb jij al lang gezegt die droom van jou is niet zo slecht,ja die droom van jou en mij is echt lalalalalalala......