Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Laura Marano Songtekst: Im Finally Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Laura Marano - Im Finally Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Im Finally Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Laura Marano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Laura Marano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Im Finally Me .

Origineel

Hey hey Uh-huh Hey hey Uh-huh Hey hey Yeah I'm finally me I've never felt this before I'm not afraid anymore Been writing words on a page 'Cause I got so much to say And now I'm taking the stage Woah I'm getting ready to fly I know it's my time to shine Don't care if I'll make mistakes I'll do whatever it takes 'Cause I got so much to say Woah I'm finally me Got everything I need What you get is what you see, I, I, I'm finally me And I've never felt so free There's no one else that I'm trying to be I'm finally me Hey hey uh-huh Hey hey uh-huh Hey hey, yeah I'm finally me I'm stepping out of my shell Feels good just being myself Not scared to show what's inside I'll put it all on the line 'Cause I got nothing to hide Woah I'm finally me Got everything I need What you get is what you see, I, I, I'm finally me And I've never felt so free There's no one else that I'm trying to be I'm finally me Hey hey uh-huh Hey hey uh-huh Hey hey, yeah I'm finally me Hey hey uh-huh Hey hey uh-huh Hey hey, yeah I've got quirks but they work I've learned to love those things, yeah You don't have to be anyone but you So let me hear you sing I'm finally me Got everything I need What you get is what you see, I, I, I'm finally me And I've never felt so free There's no one else that I'm trying to be I'm finally me Hey hey uh-huh Hey hey uh-huh Hey hey, yeah I'm finally me Hey hey uh-huh Hey hey uh-huh Hey hey, yeah I'm finally me

 

Vertaling

Hoi hoi Uh Huh Hoi hoi Uh Huh Hoi hoi Ja Ik ben eindelijk me Ik heb dit nog nooit eerder gevoeld Ik ben niet bang meer Het schrijven van woorden op een pagina 'Want ik heb zoveel te zeggen En nu ben ik het nemen van het podium Woah Ik ben klaar om te vliegen Ik weet dat het mijn tijd om te schitteren Niet schelen als ik fouten zal maken Ik zal doen wat nodig is 'Want ik heb zoveel te zeggen Woah Ik ben eindelijk me Heb alles wat ik nodig Wat je krijgt is wat je ziet, Ik, ik, ik ben eindelijk me En ik heb nog nooit zo gevoeldgratis Er is niemand anders dat ik probeer te zijn Ik ben eindelijk me Hey hey uh-huh Hey hey uh-huh Hey hey, ja Ik ben eindelijk me Ik stapt uit mijn schelp Voelt goed gewoon mezelf Niet bang om te laten zien wat er in zit Ik vindt het allemaal op de lijn 'Want ik heb niets te verbergen Woah Ik ben eindelijk me Heb alles wat ik nodig Wat je krijgt is wat je ziet, Ik, ik, ik ben eindelijk me En ik heb nog nooit zo vrij gevoeld Er is niemand anders dat ik probeer te zijn Ik ben eindelijk me Hoi hoiuh Huh Hey hey uh-huh Hey hey, ja Ik ben eindelijk me Hey hey uh-huh Hey hey uh-huh Hey hey, ja Ik heb eigenaardigheden maar ze werken Ik heb geleerd om die dingen te houden, ja Je hoeft niet voor iedereen, maar je Dus laat me je horen zingen Ik ben eindelijk me Heb alles wat ik nodig Wat je krijgt is wat je ziet, Ik, ik, ik ben eindelijk me En ik heb nog nooit zo vrij gevoeld Er is niemand anders dat ik probeer te zijn Ik ben eindelijk me Hey hey uh-huh Hey hey uh-huh Hey hey, ja Ik ben eindelijkme Hey hey uh-huh Hey hey uh-huh Hey hey, ja Ik ben eindelijk me