Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Laura Marano Songtekst: Me And You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Laura Marano - Me And You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Me And You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Laura Marano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Laura Marano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Me And You .

Origineel

ever known somebody like you before Someone who can make me smile when falling on the floor 'Cause it's ok to be me next to you It's ok to be one of the two just like glue Me and you Me and you 'Cause everything’s a little bit better When you and I stick together Stuck on you-ooh Me and you-ooh If you need a shoulder, you got mine If you’re ever in a pinch You’d know I’d give my very last dime Two peas in a pod, me and you In perfect harmony, we’re bobbing our heads to the groove It’s okay to be me next to you It feels good to be one of the two Just like glue Me and you-ooh So glad I got a guy like you Me and you-ooh Always got each other’s back, we do 'Cause everything’s a little bit better When you and I stick together Stuck on you-ooh Me and you-ooh You always got a friend, always got a friend, always got a friend in me I always got a friend, always got a friend, always got a friend in you too Always got a friend, always got a friend, always got a friend in me I always got a friend, always got a friend, that’s the way it’s gonna be Me and you-ooh So glad I got a guy like you Me and you-ooh Always got each other’s back, we do 'Cause everything’s a little bit better When you and I stick together

 

Vertaling

ooit gekend iemand zoals je al eerder Iemand die me kan laten lachen als het vallen op de grond Want het is ok voor mij naast je Het is ok om een ​​van de twee net als lijm U en mij U en mij Want alles is een beetje beter Wanneer u en ik bij elkaar blijven Stuck on you-ooh U en mij-ooh Als je een schouder nodig hebt, je de mijne Als je ooit in een snuifje Je zou weten dat ik mijn laatste dubbeltje geven Twee erwten in een pod, u en mij In perfecte harmonie, we dobberen onze hoofden naar hetgroove Het is oke voor mij naast je Het voelt goed om een ​​van de twee te zijn Net als lijm U en mij-ooh Zo blij dat ik een vent als je U en mij-ooh Kreeg altijd elkaars rug, we doen Want alles is een beetje beter Wanneer u en ik bij elkaar blijven Stuck on you-ooh U en mij-ooh Je hebt altijd een vriend, ik heb altijd een vriend, ik heb altijd een vriend in mij Ik heb altijd een vriend, ik heb altijd een vriend, ik heb altijd een vriend in jou ook Kreeg altijd een vriend, ik heb altijd een vriend, ik heb altijd eenvriend in mij Ik heb altijd een vriend, ik heb altijd een vriend, dat is de manier waarop het gaat worden U en mij-ooh Zo blij dat ik een vent als je U en mij-ooh Kreeg altijd elkaars rug, we doen Want alles is een beetje beter Wanneer u en ik bij elkaar blijven