Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Laura Marano Songtekst: Parachute

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Laura Marano - Parachute ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Parachute? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Laura Marano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Laura Marano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Parachute .

Origineel

I remember life before Faraway dreams and locking doors Then you came, then you came Afraid to fall, to be free Always were our worst enemy Isn't what, what you see I took time to realize That I couldn't do it by myself, myself There's no gravity when you're next to me You always break my fall like a parachute When you're holding me so well it's like I barely breathe You always break my fall, my fall Like a parachute You're my parachute With you it all begins Feeling okay in my own skin So alive, I'm so alive I know this life isn't gonna be perfect The ups and downs are gonna be worth it As long as I'm, I'm with you There's no gravity when you're next to me You always break my fall like a parachute When you're holding me so well it's like I barely breathe You alwayI remember life before Faraway dreams and locking doors Then you came, then you came Afraid to fall, to be free Always were our worst enemy Isn't what, what you see I took time to realize That I couldn't do it by myself, myself There's no gravity when you're next to me You always break my fall like a parachute When you're holding me so well it's like I barely breathe You always break my fall, my fall Like a parachute You're my parachute With you it all begins Feeling okay in my own skin So alive, I'm so alive I know this life isn't gonna be perfect The ups and downs are gonna be worth it As long as I'm, I'm with you There's no gravity when you're next to me You always break my fall like a parachute When you're holding me so well it's like I barely breathe You always break my fall, my fall You're my parachute When I'm standing at the edge Inside I'm all way down And I second-guess myself You better catch me now Woah, woah Woah, woah Never touch the ground There's no gravity when you're next to me You always break my fall like a parachute When you're holding me so well it's like I barely breathe You always break my fall, my fall Like my parachute You're my parachutes break my fall, my fall You're my parachute When I'm standing at the edge Inside I'm all way down And I second-guess myself You better catch me now Woah, woah Woah, woah Never touch the ground There's no gravity when you're next to me You always break my fall like a parachute When you're holding me so well it's like I barely breathe You always break my fall, my fall Like my parachute You're my parachute

 

Vertaling

Ik herinner me dat het leven voor Verre dromen en vergrendelen van deuren Dan moet je kwam, dan kwam je Bang om te vallen, om vrij te zijn Waren altijd onze ergste vijand Is niet wat, wat je ziet Ik nam de tijd om te beseffen Dat ik het niet kon doen door mezelf, mezelf Er is geen zwaartekracht wanneer je naast me bent Je breekt altijd mijn val als een parachute Als je me houdt zo goed het is alsof ik nauwelijks ademen Je breekt altijd mijn val, mijn val Net als een parachute Je bent mijn parachute Met u het allemaal begint Gevoel goed in mijn eigenhuid Zo levend, ik ben zo in leven Ik weet dat dit leven is niet Gonna be perfect De ups en downs zijn komt wel de moeite waard Zo lang als ik ben, ik ben met u Er is geen zwaartekracht wanneer je naast me bent Je breekt altijd mijn val als een parachute Als je me houdt zo goed het is alsof ik nauwelijks ademen Je alwayI leven onthouden voordat Verre dromen en vergrendelen van deuren Dan moet je kwam, dan kwam je Bang om te vallen, om vrij te zijn Waren altijd onze ergste vijand Is niet wat, wat je ziet Ik nam de tijd om te beseffen Dat ik niet kon doenHet door mij, mezelf Er is geen zwaartekracht wanneer je naast me bent Je breekt altijd mijn val als een parachute Als je me houdt zo goed het is alsof ik nauwelijks ademen Je breekt altijd mijn val, mijn val Net als een parachute Je bent mijn parachute Met u het allemaal begint Gevoel goed in mijn eigen huid Zo levend, ik ben zo in leven Ik weet dat dit leven is niet Gonna be perfect De ups en downs zijn komt wel de moeite waard Zo lang als ik ben, ik ben met u Er is geen zwaartekracht wanneer je naast me bent Je breekt altijd mijn val als eenparachute Als je me houdt zo goed het is alsof ik nauwelijks ademen Je breekt altijd mijn val, mijn val Je bent mijn parachute Als ik sta aan de rand Inside Ik ben helemaal naar beneden En ik tweede denk ik Je kunt beter catch me nu Woah, woah Woah, woah Raak nooit de grond Er is geen zwaartekracht wanneer je naast me bent Je breekt altijd mijn val als een parachute Als je me houdt zo goed het is alsof ik nauwelijks ademen Je breekt altijd mijn val, mijn val Net als mijn parachute Je bent mijn parachutes pauzemijn val, mijn val Je bent mijn parachute Als ik sta aan de rand Inside Ik ben helemaal naar beneden En ik tweede denk ik Je kunt beter catch me nu Woah, woah Woah, woah Raak nooit de grond Er is geen zwaartekracht wanneer je naast me bent Je breekt altijd mijn val als een parachute Als je me houdt zo goed het is alsof ik nauwelijks ademen Je breekt altijd mijn val, mijn val Net als mijn parachute Je bent mijn parachute