Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Laura Marano Songtekst: Redial

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Laura Marano - Redial ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Redial? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Laura Marano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Laura Marano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Redial .

Origineel

Who do I call just to say what's up? If the day got me down again And who do I bug on my five minute break Cause I know that you'll give me ten And who do I call cause I love that song? And I know you'll sing along with me When I need to make the day Who do I call? When I need to hear hello Let me go on Although you've heard it all before Who do I call to make me smile? I'll wait a while, Ohh And Redial Da Da Day Da Da Da Da Day You always know who I'm talking 'bout you know who, And you always the things I like When you don't like the things I do When I hop a fence that makes No sence feel heavy ever dance with me When I need to get away Who do I call? When I need to hear hello Let me go on Although you've heard it all before Who do I call to make me smile? I'll wait a while, Ohh And Redial I'd be so alone without you On the telephone I'd be so alone without You on the telephone Who do I call? When I need to hear hello Let me go on Although you've heard it all before Who do I call to make me smile? I'll wait a while, Ohh And Redial Who do I call? When I need to hear hello Let me go on Although you've heard it all before Who do I call to make me smile? I'll wait a while, Ohh And Redial

 

Vertaling

Wie moet ik bellen gewoon om te zeggen wat is er? Als de dag kreeg ik weer naar beneden En wie moet ik insect op mijn vijf minuten pauze Omdat ik weet dat je me tien zult geven En wie moet ik bellen want ik hou van dat liedje? En ik weet dat je meezingen met mij Toen ik nodig om de dag te maken Wie moet ik bellen? Als ik moet horen hallo Laat me gaan op Hoewel je het allemaal hebt gehoord alvorens Wie moet ik bellen om mij te laten lachen? Ik zal een tijdje wachten, Ohh En opnieuw kiezen Da Da Da Da Da Day Da Day Je weet altijd wie Ik praat 'bout u weetdie, En je altijd de dingen die ik graag Als je niet van de dingen die ik doe Toen ik hop een hek dat maakt Geen sence voelen zwaar ooit met me dansen Als ik het nodig om weg te komen Wie moet ik bellen? Als ik moet horen hallo Laat me gaan op Hoewel je het allemaal hebt gehoord alvorens Wie moet ik bellen om mij te laten lachen? Ik zal een tijdje wachten, Ohh En opnieuw kiezen Ik zou zo alleen zonder jou Aan de telefoon Ik zou zo alleen, zonder zijn Je aan de telefoon Wie moet ik bellen? Als ik moet horen hallo Laat me gaan op Hoewel je hebthoorde het allemaal al eerder Wie moet ik bellen om mij te laten lachen? Ik zal een tijdje wachten, Ohh En opnieuw kiezen Wie moet ik bellen? Als ik moet horen hallo Laat me gaan op Hoewel je het allemaal hebt gehoord alvorens Wie moet ik bellen om mij te laten lachen? Ik zal een tijdje wachten, Ohh En opnieuw kiezen