Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Laura Marling Songtekst: Old Stone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Laura Marling - Old Stone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Old Stone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Laura Marling! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Laura Marling en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Old Stone .

Origineel

He chased me through the rain, 'Honey, I'm going your way.' I don't think so. You can chase me through the rain, And scream my name, a childish game, But I love to be young. And honey I was never gonna change, And honey you are never gonna change, But you love, don't you love it that way. Old stone, Ten thousand years and you're still on your own. Don't you love, Don't you love me that way. And if you swear that you're alright I'm not gonna try and change your mind. Because the same night I dream that I lose you I'll fall in love Oh honey don't let me walk away from this If I'm trying to f*ck up my own life, Then until I figure out why, I think it's best you keep your distance Lest I fall in love. Old stone, Ten thousand years and you're still on your own. But you love, Don't you love it that way. He chased me through the rain, 'Honey I'm going your way.' You can chase me through the rain, And scream my name, a childish game, But I love to be young.

 

Vertaling

Hij achtervolgde me door de regen, 'Schat, ik ga je weg.' Ik denk het niet. Je kunt me achtervolgen door de regen, En schreeuwen mijn naam, een kinderachtig spel, Maar ik hou van jong te zijn. En schat, ik was nooit veranderen, En honing je nooit veranderen, Maar je houdt, doe je het niet houden op die manier. Oude stenen, Tienduizend jaar en je bent nog steeds op uw eigen. Hou niet van je, Weet je niet van me houdt op die manier. En als je zweren dat je in orde bent Ik ga niet proberen en van gedachten verandert. Omdat dezelfdenacht droom ik dat ik je kwijt Ik zal verliefd worden Oh schatje laat mij niet weg te lopen van deze Als ik probeer te f * ck up mijn eigen leven, Dan totdat ik erachter te komen waarom, Ik denk dat het beste wat je je afstand te houden Opdat ik verliefd. Oude stenen, Tienduizend jaar en je bent nog steeds op uw eigen. Maar je houdt, Snap je het niet houden op die manier. Hij achtervolgde me door de regen, 'Schat ik ga je weg.' Je kunt me achtervolgen door de regen, En schreeuwen mijn naam, een kinderachtig spel, Maar ik hou van jong te zijn.