Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Laura Marling Songtekst: Tap At My Window

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Laura Marling - Tap At My Window ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Tap At My Window? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Laura Marling! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Laura Marling en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Tap At My Window .

Origineel

He taps at my window, Willing that I'll let him in. I don't think I will though My heart's taken I won't tell him again. Maybe I'll write him a story and maybe I'll fall asleep in his arms. Maybe I'll wake up lonely and fallen away again Until you calm me down, I'll race around this town. Trying to find Oh an emotion you cannot deny. I will not have him treat me this way. And Mother I blame you with every inch of the being you gave, For I have become you and I know every part of your game. And Father I love you, but how can you watch as I push her away. I cannot forgive you for bringing me up this way. Maybe I'll write them a story and maybe I'll fall asleep in his arms. Maybe I'll wake up lonely and fallen away again Until you calm me down, I'll race around this town. Until you calm me down, I'll race around this town. Trying to find Oh an emotion you cannot deny. I will not have them treat me this way. So tap at my window Maybe I might let you in. I don't think I will though My heart's taken I won't tell you again.

 

Vertaling

Hij tikt op mijn raam, Wil, dat ik hem zal laten inch Ik denk niet dat ik zal al Mijn hart genomen ik hem niet meer zal vertellen. Misschien zal ik hem een ​​verhaal te schrijven en misschien zal ik in slaap in zijn armen vallen. Misschien zal ik weer wakker eenzaam en gevallen weg Totdat je me te kalmeren, Ik zal racen rond deze stad. Proberen te vinden Oh een emotie kun je niet ontkennen. Ik wil niet dat hij me op deze manier te behandelen. En Moeder Ik beschuldig je met elke centimeter van het wordt je gegeven, Want Ik heb u geworden en ik weet dat elk deel van jespel. En Vader, ik hou van je, maar hoe kun je kijken als ik duw haar weg. Ik kan je niet vergeven dat je me op deze manier. Misschien zal ik hen een verhaal te schrijven en misschien zal ik in slaap in zijn armen vallen. Misschien zal ik weer wakker eenzaam en gevallen weg Totdat je me te kalmeren, Ik zal racen rond deze stad. Totdat je me te kalmeren, Ik zal racen rond deze stad. Proberen te vinden Oh een emotie kun je niet ontkennen. Ik wil niet dat ze op deze manier te behandelen mij. Dus tik op mijn raam Misschien heb ik je laten inch Ik denk niet dat ikzal wel Mijn hart genomen ik je niet meer zal vertellen.