Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: laura nyro Songtekst: coda

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: laura nyro - coda ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van coda? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van laura nyro! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van laura nyro en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals coda .

Origineel

Here's your old friendship ring I can't wear it no more Here's your old love letters I can't read 'em anymore Love, you've gone from me And left behind So many memories Here's your old teddy bear That you won for me At the state fair Here's more lingering love It's in my heart and it's tearing it apart Love, you've gone from me Left behind So many memories

 

Vertaling

Hier is je oude vriendschapsring Ik kan hem niet meer dragen Hier zijn je oude liefdesbrieven Ik kan ze niet meer lezen Liefde, je bent van me heengegaan En liet achter Zoveel herinneringen Hier is je oude teddybeer Die je voor me won Op de kermis Hier is meer blijvende liefde Het zit in mijn hart en het verscheurt het Liefde, je bent van me heengegaan Achter gelaten Zoveel herinneringen