Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: laura nyro Songtekst: wedding bell blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: laura nyro - wedding bell blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wedding bell blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van laura nyro! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van laura nyro en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wedding bell blues .

Origineel

Bill I love you so, I always will I look at you and you see the passion eyes of May Oh, but am I ever gonna see my wedding day? Oh, I was on your side, Bill, when you were losing I'd never scheme or lie, Bill, there's been no fooling But kisses and love won't carry me 'til you marry me, Bill I love you so, I always will And in your voice I hear a choir of carousels Oh, but am I ever gonna hear my wedding bells? I was the one came running when you were lonely I haven't lived one day not loving you only But kisses and love won't carry me 'til you marry me, Bill I love you so, I always will And though devotion rules my heart, I take no bows Oh but, Bill, you know I wanna take my wedding vows Come on, Bill So come on, Bill Come on and marry me, Bill I love you so, I always will Got the wedding bell blues Yeah, yeah, the wedding bell blues Yeah, yeah, the wedding bell blues Yeah, yeah, the wedding bell blues

 

Vertaling

Bill Ik hou zoveel van je, dat zal ik altijd doen Ik kijk naar je en je ziet de passionele ogen van Mei Oh, maar zal ik ooit mijn trouwdag zien? Oh, ik stond aan jouw kant, Bill, toen je aan het verliezen was Ik zou nooit liegen of bedriegen, Bill, er was geen bedrog Maar kussen en liefde zullen me niet dragen tot je met me trouwt, Bill Ik hou zo van je, dat zal ik altijd doen En in jouw stem hoor ik een koor van carrousels Oh, maar zal ik ooit mijn trouwklokken horen? Ik was degene die kwam aanrennen toen je eenzaam was Ik heb nog geen dag geleefd zonder van je te houden Maar kussen en liefde zullen me niet dragen tot je met me trouwt, Bill Ik hou zoveel van je, dat zal ik altijd doen En hoewel toewijding mijn hart regeert, maak ik geen buigingen Oh maar, Bill, je weet dat ik mijn huwelijksgeloften wil afleggen Kom op, Bill Dus kom op, Bill Kom op en trouw met me, Bill Ik hou zo van je, dat zal ik altijd doen Got the wedding bell blues Yeah, yeah, the wedding bell blues Yeah, yeah, the wedding bell blues Yeah, yeah, the wedding bell blues