Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Laura Omloop Songtekst: Logeren Bij Oma

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Laura Omloop - Logeren Bij Oma ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Logeren Bij Oma? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Laura Omloop! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Laura Omloop en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Logeren Bij Oma .

Origineel

Mijn oma houdt Van walsen op vioolmuziek Ze leert het mij Want oma vindt dat chic Bij de tv Heeft zij een kast met dvd's Vol romantiek Uit oma's jonge tijd Als ik bij haar logeer Dan vleien we ons neer En kijken we naar Sissi Voor de 19e keer Jodeléy, jodeléy Jodeléy, jodeléy jodeléy Jodeléy, jodeléy Ik ben keizerin van Oostenrijk Jodeléy, jodeléy Jodeléy, jodeléy jodeléy Jodeléy, jodeléy Welkom in mijn keizerrijk Mijn oma heeft Een zolder vol toneelkledij En hier en daar Zit er iets bij voor mij Een zijden sjaal Een waaier en een hoepelrok Ja alles kan Op ons verkleedpartij Als ik bij haar logeer Dan vleien we ons neer En kijken we naar Sissi Voor de 19e keer Jodeléy, jodeléy Jodeléy, jodeléy jodeléy Jodeléy, jodeléy Ik ben keizerin van Oostenrijk Jodeléy, jodeléy Jodeléy, jodeléy jodeléy Jodeléy, jodeléy Welkom in mijn keizerrijk Jodeléy, jodeléy Jodeléy, jodeléy jodeléy Jodeléy, jodeléy Jodeléy, jodeléoo En ik droom van een feest, op 't keizerlijk paleis In een balzaal vol kaarsjes in Wenen of Parijs Waar een prins voor me buigt, en me in z'n armen neemt En we heel de sprookjesavond samen walsen, dansen Jodeléy, jodeléy Jodeléy, jodeléy jodeléy Jodeléy, jodeléy Ik ben keizerin van Oostenrijk Jodeléy, jodeléy Jodeléy, jodeléy jodeléy Jodeléy, jodeléy Welkom in mijn keizerrijk Jodeléy, jodeléy Jodeléy, jodeléy jodeléy Jodeléy, jodeléy Jodeléy, jodeléoo Jodeléy, jodeléy Jodeléy, jodeléy jodeléy Jodeléy, jodeléy Jodeléy, jodeléoo

 

Vertaling

Mijn oma houdt Van walsen op vioolmuziek Ze leert het mij Want oma vindt dat chic Bij de tv Heeft zij een kast met dvd's Vol romantiek Uit oma's jonge tijd Als ik bij haar logeer Dan vleien we ons neer En kijken we naar Sissi Voor de 19e keer Jodeléy, jodeléy Jodeléy, jodeléy jodeléy Jodeléy, jodeléy Ik ben keizerin van Oostenrijk Jodeléy, jodeléy Jodeléy, jodeléy jodeléy Jodeléy, jodeléy Welkom in mijn keizerrijk Mijn oma heeft Een zolder vol toneelkledij En hier en daar Zit er iets bij voor mij Een zijden sjaal Een waaier en een hoepelrok Ja alles kan Op ons verkleedpartij Als ik bij haar logeer Dan vleien we ons neer En kijken we naar Sissi Voor de 19e keer Jodeléy, jodeléy Jodeléy, jodeléy jodeléy Jodeléy, jodeléy Ik ben keizerin van Oostenrijk Jodeléy, jodeléy Jodeléy, jodeléy jodeléy Jodeléy, jodeléy Welkom in mijn keizerrijk Jodeléy, jodeléy Jodeléy, jodeléy jodeléy Jodeléy, jodeléy Jodeléy,jodeléoo En ik droom van een feest, op 't keizerlijk paleis In een balzaal vol kaarsjes in Wenen of Parijs Waar een prins voor me buigt, en me in z'n armen neemt En we heel de sprookjesavond samen walsen, dansen Jodeléy, jodeléy Jodeléy, jodeléy jodeléy Jodeléy, jodeléy Ik ben keizerin van Oostenrijk Jodeléy, jodeléy Jodeléy, jodeléy jodeléy Jodeléy, jodeléy Welkom in mijn keizerrijk Jodeléy, jodeléy Jodeléy, jodeléy jodeléy Jodeléy, jodeléy Jodeléy, jodeléoo Jodeléy, jodeléy Jodeléy, jodeléy jodeléy Jodeléy, jodeléy Jodeléy, jodeléoo