Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Laura Omloop Songtekst: Stapelgek Op Jou

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Laura Omloop - Stapelgek Op Jou ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Stapelgek Op Jou? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Laura Omloop! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Laura Omloop en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Stapelgek Op Jou .

Origineel

Alle meisjes hier op school Hebben hetzelfde nieuw idool Ja, die nieuwe in mijn klas Die brengt ons hoofd op hol Het is een echte hartendief Hij is stoer maar ook heel lief Als hij ook maar naar mijn kijkt Dan draai ik als de dol Iedere morgen maak ik me zorgen Weet hij dat ik besta Kijkt hij me stiekem na Iedere morgen maak ik me zorgen Ooit zeg ik hem hoe Wat ik stiekem voor hem voel Hé daar baby heb je even Wil jij mij een kusje geven Ik ben stapelgek op jou Yodele Yodele Yodele Stap je maby in mijn leven Kom jij mij een kusje geven Ik ben stapelgek op jou Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Als hij aankomt op de fiets Dan voel je, dan beweegt er iets Alle meiden haasten zich Nu elke dag naar school Geen meisje dat zich nog verveelt Als er voetbal word gespeeld En als die ding de doelman Dan staan we bij de goal Iedere morgen maak ik me zorgen Weet hij dat ik besta Kijkt hij me stiekem na Iedere morgen maak ik me zorgen Ooit zeg ik hem hoe Wat ik stiekem voor hem voel Hé daar baby heb je even Wil jij mij een kusje geven Ik ben stapelgek op jou Yodele Yodele Yodele Stap je maby in mijn leven Kom jij mij een kusje geven Ik ben stapelgek op jou Yodele Yodele Yodele In mijn dromen fluistert hij Wil je naar de film met mij Yodele Yodele Yodele In de bios volgens mij Zitten op de laagste rij Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Hé daar baby heb je even Wil jij mij een kusje geven Ik ben stapelgek op jou Yodele Yodele Yodele Stap je maby in mijn leven Kom jij mij een kusje geven Ik ben stapelgek op jou Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele

 

Vertaling

Alle meisjes hier op school Hebben hetzelfde nieuw idool Ja, die nieuwe in mijn klas Die brengt ons hoofd op hol Het is een echte hartendief Hij is stoer maar ook heel lief Als hij ook maar naar mijn kijkt Dan draai ik als de dol Iedere morgen maak ik me zorgen Weet hij dat ik besta Kijkt hij me stiekem na Iedere morgen maak ik me zorgen Ooit zeg ik hem hoe Wat ik stiekem voor hem voel Hé daar baby heb je even Wil jij mij een kusje geven Ik ben stapelgek op jou Yodele Yodele Yodele Stap je maby in mijn leven Kom jij mij een kusje geven Ik ben stapelgek op jou Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Als hij aankomt op de fiets Dan voel je, dan beweegt er iets Alle meiden haasten zich Nu elke dag naar school Geen meisje dat zich nog verveelt Als er voetbal word gespeeld En als die ding de doelman Dan staan we bij de goal Iedere morgen maak ik me zorgen Weet hij dat ik besta Kijkt hij me stiekem na Iedere morgen maak ik mezorgen Ooit zeg ik hem hoe Wat ik stiekem voor hem voel Hé daar baby heb je even Wil jij mij een kusje geven Ik ben stapelgek op jou Yodele Yodele Yodele Stap je maby in mijn leven Kom jij mij een kusje geven Ik ben stapelgek op jou Yodele Yodele Yodele In mijn dromen fluistert hij Wil je naar de film met mij Yodele Yodele Yodele In de bios volgens mij Zitten op de laagste rij Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Hé daar baby heb je even Wil jij mij een kusje geven Ik ben stapelgek op jou Yodele Yodele Yodele Stap je maby in mijn leven Kom jij mij een kusje geven Ik ben stapelgek op jou Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele Yodele