Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Laura Pausini Songtekst: Bellissimo Cosi

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Laura Pausini - Bellissimo Cosi ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Bellissimo Cosi? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Laura Pausini! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Laura Pausini en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Bellissimo Cosi .

Origineel

Bellissimo così Ricomincio da qui e battezzo i miei danni con la fede in me senza illudermi ma con un principio da difendere punto a pieno su noi e bellissimo cosi meglio tardi che mai ascoltami posso essere io l'occasione che aspetti da una vita ed io saro di piu io saro la certezza che chiedevi tu e innegabile che da quando tu mi vuoi punto tutto su noi sorprendimi lascia il tuo passato com'e e porta il meglio da me nel tuo presente spezza le parole di chi non ti ama e ti dice si non e sufficiente e lasciati guardare un po di piu come un bagliore splendi di rivoluzione tu bellissimo cosi vieni a me come sei fallo immediatamente non voltarti mai l'essenziale l'hai tu lo nascondi ai miei occhi ma vale di piu sei perfetto cosi coi tuoi denti lucidi punto a capo da qui ascoltami lascia il tuo passato com'e lo porterai insieme a me nel tuo presente mezza vita e molto per chi ti vuole e ti dice si e lo fa per sempre lasciati ammirare un po di piu senza pudore provochi la mia reazione tu bellissimo cosi sono trasparente lo sai io quando parlo di noi quasi indecente canto sottovoce ma c'e un suono dentro di me cosi prepotente e lasciati guardare un po di piu come un bagliore splendi di rivoluzione tu bellissimo cosi bellissimo cosi bellissimo

 

Vertaling

Zo mooi Groundhog Day hier en dopen mijn schade met geloof in mij geen illusies maar met een principe te verdedigen wijzen ons volledig op en zo mooi beter laat dan nooit luisteren Ik kan de kans dat geeft uit een leven en ik Ik zal meer Ik zal er zeker van dat u vroegen en onmiskenbare dat omdat je me wilt punt van ons allemaal verbaast me laat je verleden COM'E en brengt het beste uit mij in je huidige breekt de woorden van degene die jou en niet van je houdtzegt u onvoldoende en laat ons een beetje meer kijken als gloed je revolutie schijnen zo mooi bij mij komen zoals je bent nooit direct weer fout het essentieel dat u het hebt Ik verberg mijn ogen maar het is dus je bent perfect met je glimmende tanden point-to-head van hier luisteren laat je verleden COM'E Ik meenemen in je huidige halfwaardetijd en veel aan hen die wil je en vertelt je en doet voor altijd laten we zien een beetje meer zonderbescheidenheid ertoe leiden dat u mijn reactie zo mooi zijn transparant weet je Ik heb het over als we bijna onfatsoenlijk zachtjes zingen maar er een geluid in mij zo aanmatigend en laat ons een beetje meer kijken als gloed je revolutie schijnen zo mooi zo mooi heerlijk