Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: laura pausini Songtekst: cinco dias

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: laura pausini - cinco dias ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cinco dias? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van laura pausini! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van laura pausini en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cinco dias .

Origineel

Cinco dias sin tenerte. Cuanto frio en esta vida. Y tu.... Ya no me buscas tu. Cuanta gente me pregunta. Hurga dentro de mi herida. Que ya. No cicatrizara. Hasta mi mejor amiga. Cada noche aqui. Le he jurado hacerle caso. La traiciono como a mi. Porque me siento tan herida. Que no se... no se. Si conviene mas curarse. O interesa mas ahogarse. Cariño mio que puedo hacer. No me resigno a estar asi. Por eso yo que te amo. Vivo implorando. Ayúdame y te destruire. Cinco dias sin tenerte,. Cuantas lagrimas perdidas. Y yo.... Enclavada a ti.. Hago todo y mas que todo. He tratado de escapar,. He probado a despreciarte. Traicionarte hacerme daño. Porque en tu mar voy naufragando. Y yo no se... no se. Si conviene estar nadando. O es mejor dejarse ir al fondo. Cariño mio que puedo hacer. No me resigno a estar asi. Por eso yo que te amo. Vivo implorando. Ayudame y te destruire. Si un dia quieres tu volver de nuevo. Ya me diras quien te perdonara. Por olvidar de ayer que no es un juego.... Cuando bastaba un beso nada mas hablandonos. Mi vida.... Por eso yo que te amo. Vivo implorando. Ayudame y te destruire

 

Vertaling

Vijf dagen zonder jou. Hoe koud is het in dit leven. En jij.... Je bent niet meer op zoek naar mij. Hoeveel mensen vragen mij. Graaf in mijn wond. Dat al. Het zal niet genezen. Zelfs mijn beste vriend. Elke avond hier. Ik heb gezworen naar haar te luisteren. Ik verraad haar zoals zij mij verraadt. Omdat ik me zo gekwetst voel. Dat weet ik niet... Ik weet het niet. Als het handiger is om te genezen. Of het is beter om te verdrinken. Mijn lieveling wat kan ik doen. Ik kan me er niet bij neerleggen dat ik zo ben. Dat is waarom ik van je hou. Ik leef smekend. Help me en ik zal je vernietigen. Vijf dagen zonder jou. Hoeveel verloren tranen. En ik.... Aan je genageld... Ik doe alles en meer dan alles. Ik heb geprobeerd te ontsnappen. Ik heb geprobeerd je te verachten. Jou verraden en mij pijn doen. Want in jouw zee heb ik schipbreuk geleden. En ik weet niet... Ik weet het niet. Als het beter is om te zwemmen. Of is het beter om jezelf naar de bodem te laten gaan. Mijn lieveling wat kan ik doen. Ik kan me er niet bij neerleggen dat ik zo ben. Dat is waarom ik van je hou. Ik leef smekend. Help me en ik vernietig je. Als je op een dag nog eens terug wilt komen. En je zult me vertellen wie je zal vergeven. Omdat ik gisteren vergeten ben dat het geen spel is .... Toen er alleen een kus nodig was en niets meer om met ons te praten. Mijn leven.... Dat is waarom ik van je hou. Ik smeek je. Help me en ik zal je vernietigen