Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: laura pausini Songtekst: ho creduto a me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: laura pausini - ho creduto a me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ho creduto a me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van laura pausini! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van laura pausini en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ho creduto a me .

Origineel

Ho creduto a me. ferma a una stazione. vuota di allegria. piena di persone. vince chi rimane. io resto. Ho creduto a me. come fossi un'altra. che mi dice "passa. passa anche stavolta". che mi dice " ascolta. quello che sai gia'". Volevo solo appoggiarmi al cuore. e avere il tempo per costruire. Quando per non dire troppo. non ho detto mai. quando il sangue nelle vene. era piombo ormai. quando hai detto "mi spiace". troppo poco pero'. e hai deciso di andare. io purtroppo no. Ho creduto a me. ai miei occhi scuri. come certe sere. quando non respiri. quando cade il cielo. ma non muori tu. E finisci qui. questa pioggia fine. che svernicia l'aria. come una stagione. ho mentito a tutti. ma ho creduto a me. Volevo solo sparare a un cuore. un colpo senza silenziatore. Quando per non dire troppo. io non ho detto mai. quando il sangue nelle vene. era piombo ormai. quando hai detto "mi spiace". troppo poco pero'. e hai deciso di uscire. di tacere un dolore. io davvero no

 

Vertaling

Ik geloofde in mezelf. Staande bij een station. Leeg van vreugde. Vol met mensen. Wie blijft wint. Ik blijf. Ik geloofde in mezelf. Alsof ik iemand anders was. Ik zei: 'Kom langs. Kom deze keer langs'. Ik zei: 'Luister. Wat je al weet'. Ik wilde gewoon op mijn hart leunen en tijd hebben om te bouwen. Toen ik, om niet te veel te zeggen, nooit nooit zei. Toen het bloed in je aderen al lood was. Toen je "het spijt me" zei. Maar te weinig. En besloot te gaan. Ik niet. Ik geloofde in mezelf, in mijn donkere ogen, zoals sommige nachten wanneer je niet kunt ademen, wanneer de hemel valt maar je niet sterft. En hier eindigt het, deze fijne regen, die de lucht wast als een seizoen. Ik loog tegen iedereen, maar ik geloofde me. Alles wat ik wilde was een hartschot, een schot zonder geluiddemper. Wanneer je niet te veel zegt. Ik heb nooit gezegd nooit. Wanneer het bloed in je aderen. Het was nu lood. Wanneer je zei "Het spijt me". Te weinig. En besloot om weg te gaan. Om te zwijgen een pijn. Ik heb echt niet