Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: laura pausini Songtekst: siamo noi

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: laura pausini - siamo noi ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van siamo noi? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van laura pausini! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van laura pausini en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals siamo noi .

Origineel

Siamo la vita scritta sopra i muri,. confusi ed insicuri.. Fotografie e immagini di un infinito film.. Siamo colpevoli esseri innocenti,. testardi ed incoscienti,. raffiche di grandine,. bandiere di felicità,. soldati di un amore che ha sparato sulla guerra.. Siamo noi le nuvole,. le frasi nelle lettere,. il sale delle lacrime,. i baci dentro ai cinema.. L'esatto opposto degli eroi. siamo noi. Siamo messagi dentro le bottiglie. che forse un dio raccoglie,. la storia da riscrivere. sui libri della realtà.. Noi che veniamo da lontane stelle,. diversi nella pelle,. siamo tutti naufraghi. per le strade di mille città,. soldati di un amore che ha sparato sulla guerra.. Siamo noi le nuvole,. gli esami da ripetere,. i campi delle fragole,. l'estate che ritornerà.. L'esatto opposto degli eroi. siamo noi.. La frontiera. [di un sogno fatto insieme,. di un'altra primavera. che tutto I'odio] e la neve scioglierà. nel mare immenso dell'anima.. Siamo noi le nuvole,. le frasi nelle lettere,. i campi delle fragole,. la vita che non finirà.. L'esatto opposto degli eroi. siamo noi.. Siamo noi.

 

Vertaling

Wij zijn het leven geschreven op de muren, verward en onzeker... Foto's en beelden van een eindeloze film... Wij zijn schuldige onschuldige wezens,... koppig en onbewust,... vlagen van hagel,... vlaggen van geluk,... soldaten van een liefde die de oorlog in brand stak... Wij zijn de wolken, de zinnen in de brieven, het zout van de tranen, de kussen in de bioscopen... Het tegenovergestelde van helden. Wij zijn wij. Wij zijn de berichten in de flessen... die misschien een god verzamelt... de geschiedenis die herschreven moet worden... in de boeken van de werkelijkheid... Wij die van verre sterren komen, verschillend in huid... zijn allen schipbreukelingen in de straten van duizend steden, soldaten van een liefde die oorlog voerde... Wij zijn de wolken, de examens die herhaald moeten worden, de aardbeienvelden, de zomer die zal terugkeren... Het tegenovergestelde van helden, wij zijn... De grens. ...van een droom die we samen hadden... ...van een andere lente... ...dat alle haat en sneeuw zal smelten in de immense zee van de ziel... Wij zijn de wolken, de zinnen in de letters, de aardbeienvelden, het leven dat niet ophoudt... Het tegenovergestelde van helden, het is ons... Wij zijn het.