Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: laurie anderson Songtekst: one beautiful evening

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: laurie anderson - one beautiful evening ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one beautiful evening? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van laurie anderson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van laurie anderson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one beautiful evening .

Origineel

One beautiful evening in the garden on Eden A snake came walking in the twilight He was leaning on his ivory cane And he said, let me tell you a little secret about life There's a certain sharpness to a knife, or a diamond Come here, Watch it glitter Oh it's another blue day in a nowhere place We're singin' hey, hey, nonny, hay I'm a little teapot short and stout Tip me over and pour me out You know when the Egyptians built their steam trains They didn't have any fuel to burn - no wood, no trees anywhere But they did have a lot of old mummy rags lying around So the gathered up all the rags and burned them in their trains Yeah, they burned their ancestors for fuel Ooo, I'm a crocodile floating down the river I'm a tree catching my own oranges as they fall from my head I'm a little teapot short and stout Tip me over and pour me out And hello to all the people who sent me on the way A pat on the back for you. Have fun, it's your moment now It's your turn to walk along the runway road And me? I sent my better self on ahead Your attention, please It's like at the end of the play and all the actors come out And they line up and they look at you... And horrible things have happened to them during the play And they stand there while you clap and now what? What happens next? And the fire dies and there were furious winds where he went We're singin' hey, hey, nonny, hey We're singin' hey, hey, nonny, hey It's another blue day in a nowhere place We're singin' hey, hey, nonny, hey I'm a little teapot short and stout Tip me over and pour me out Oh beauty in all it's forms Funny how hatred can also be a beautiful thing When it's as sharp as a knife As hard as a diamond Perfect

 

Vertaling

Op een mooie avond in de tuin van Eden Een slang kwam aangelopen in de schemering Hij leunde op zijn ivoren stok En hij zei, laat me je een klein geheim vertellen over het leven Er zit een zekere scherpte aan een mes, of een diamant Kom hier, kijk hoe het glinstert Oh it's another blue day in a nowhere place We're singin' hey, hey, nonny, hay Ik ben een kleine theepot kort en dik Gooi me om en giet me uit Weet je, toen de Egyptenaren hun stoomtreinen bouwden Ze hadden geen brandstof om te verbranden, geen hout, nergens bomen Maar ze hadden wel veel oude mummie vodden liggen Dus verzamelden ze alle vodden en verbrandden ze in hun treinen Ja, ze verbrandden hun voorouders als brandstof Ooo, ik ben een krokodil die door de rivier drijft Ik ben een boom die mijn eigen sinaasappels vangt als ze van mijn hoofd vallen Ik ben een kleine theepot kort en krachtig Gooi me om en schenk me uit En hallo aan alle mensen die me op weg hebben gestuurd Een schouderklopje voor jullie. Veel plezier, het is nu jouw moment Het is jouw beurt om over de landingsbaan te lopen En ik? Ik stuurde mijn betere ik vooruit Uw aandacht, alstublieft. Het is net als aan het einde van het toneelstuk en alle acteurs komen naar buiten En ze staan in een rij en ze kijken naar jou... En er zijn verschrikkelijke dingen met ze gebeurd tijdens het stuk. En ze staan daar terwijl jij klapt en wat nu? Wat gebeurt er nu? En het vuur sterft en er waren woedende winden waar hij heen ging We're singin' hey, hey, nonny, hey We're singin' hey, hey, nonny, hey It's another blue day in a nowhere place We're singin' hey, hey, nonny, hey Ik ben een kleine theepot kort en dik Gooi me om en giet me uit Oh schoonheid in al zijn vormen Grappig hoe haat ook iets moois kan zijn Als het zo scherp is als een mes Zo hard als een diamant Perfect