Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lauryn hill Songtekst: zion

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lauryn hill - zion ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van zion? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lauryn hill! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lauryn hill en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals zion .

Origineel

[Intro] One day you'll understand Zion [Verse 1] Unsure of what the balance held I touched my belly overwhelmed By what I had been chosen to perform But then an angel came one day Told me to kneel down and pray For unto me a man child would be born Woe this crazy circumstance I knew his life deserved a chance But everybody told me to be smart Look at your career they said "Lauryn baby, use your head" But instead I chose to use my heart [Chorus] Now the joy of my world is in Zion Now the joy of my world is in Zion [Verse 2] How beautiful if nothing more Than to wait at Zion's door I've never been in love like this before Now let me pray to keep you from The perils that will surely come See, life for you my prince has just begun And I thank you for choosing me To come through unto life to be A beautiful reflection of his grace See, I know that a gift so great Is only one God could create And I'm reminded every time I see your face [Chorus] That the joy of my world is in Zion Now the joy of my world is in Zion Now the joy of my world is in Zion Now the joy of my world is in Zion [Bridge] Marching, marching, marching Marching to Zion, marching, marching, marching Marching, marching, marching Marching to Zion, marching Beautiful, beautiful Zion Marching, marching, marching Marching to Zion, marching, marching, marching Marching, marching, marching Marching to Zion, marching Beautiful, beautiful Zion Marching, marching, marching Marching to Zion, marching, marching, marching Marching, marching, marching Marching to Zion, marching Beautiful, beautiful Zion Marching, marching, marching Marching to Zion, marching, marching, marching Marching, marching, marching Marching to Zion, marching Beautiful, beautiful Zion Marching, marching, marching Marching to Zion, marching, marching, marching Marching, marching, marching Marching to Zion, marching Beautiful, beautiful Zion Beautiful, beautiful Zion Beautiful, beautiful Zion Beautiful, beautiful Zion

 

Vertaling

[Intro] Op een dag zul je Zion begrijpen [Verse 1] Onzeker van wat de balans inhield Ik raakte mijn buik overweldigd Door wat ik was uitverkoren om uit te voeren Maar toen kwam er op een dag een engel Vertelde me te knielen en te bidden Want in mij zou een mensenkind geboren worden Wee deze gekke omstandigheid Ik wist dat zijn leven een kans verdiende Maar iedereen zei dat ik slim moest zijn Kijk naar je carrière zeiden ze. "Lauryn baby, gebruik je hoofd" Maar in plaats daarvan koos ik ervoor om mijn hart te gebruiken [refrein] Nu is de vreugde van mijn wereld in Zion Nu is de vreugde van mijn wereld in Zion [Verse 2] Hoe mooi als niets meer Dan te wachten aan de deur van Zion Ik ben nog nooit zo verliefd geweest Laat me nu bidden om je te behoeden De gevaren die zeker zullen komen Zie je, het leven voor jou, mijn prins, is net begonnen. En ik dank je dat je mij hebt gekozen Om door het leven te komen en Een mooie weerspiegeling van zijn genade Zie je, ik weet dat een geschenk zo groot alleen door God geschapen kan worden En ik word er elke keer aan herinnerd als ik je gezicht zie [Chorus] Dat de vreugde van mijn wereld in Sion is Nu is de vreugde van mijn wereld in Zion Nu is de vreugde van mijn wereld in Zion Nu is de vreugde van mijn wereld in Zion [Brug] Marcheren, marcheren, marcheren Marcheren naar Sion, marcheren, marcheren, marcheren Marcheren, marcheren, marcheren Marcheren naar Sion, marcheren Mooi, mooi Zion Marcheren, marcheren, marcheren Marcheren naar Sion, marcheren, marcheren, marcheren Marcheren, marcheren, marcheren Marcheren naar Sion, marcheren Mooi, mooi Sion Marcheren, marcheren, marcheren Marcheren naar Sion, marcheren, marcheren, marcheren Marcheren, marcheren, marcheren Marcheren naar Sion, marcheren Mooi, mooi Sion Marcheren, marcheren, marcheren Marcheren naar Sion, marcheren, marcheren, marcheren Marcheren, marcheren, marcheren Marcheren naar Sion, marcheren Mooi, mooi Sion Marcheren, marcheren, marcheren Marcheren naar Sion, marcheren, marcheren, marcheren Marcheren, marcheren, marcheren Marcheren naar Sion, marcheren Mooi, mooi Sion Mooi, mooi Sion Mooi, mooi Sion Mooi, mooi Sion