Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lavern baker Songtekst: bumble bee

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lavern baker - bumble bee ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bumble bee? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lavern baker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lavern baker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bumble bee .

Origineel

I'm gonna have to put you down You been treating me like a clown You know you've hurt me once before You'll never hurt me anymore [Chorus:] Shoo-ee, you hurt me like a bee A bumble bee, a evil bumble bee I gave you love as sweet as honey My life, my soul and all my money You didn't seem to realize You had a home in paradise [Chorus:] Don't you know I cry Night after night Just one kiss before you go Don't ever come back no more Now, baby, there's no need of crying I'm sick and tired of your lying You know you've hurt my heart again I'm sorry, baby, it's the end [Chorus:] Now, baby, there's no need of crying I'm sick and tired of your lying You know you've hurt my heart again I'm sorry, baby, it's the end [Chorus:]

 

Vertaling

Ik zal je moeten laten inslapen. Je behandelt me als een clown Je weet dat je me al eens pijn hebt gedaan. Je zult me nooit meer pijn doen [Refrein:] Shoo-ee, je doet me pijn als een bij Een hommel, een kwade hommel Ik gaf je liefde zo zoet als honing mijn leven, mijn ziel en al mijn geld You didn't seem to realize dat je een huis in het paradijs had [Refrein:] Weet je niet dat ik huil nacht na nacht Nog één kus voor je gaat Kom nooit meer terug Nou, schatje, je hoeft niet meer te huilen Ik ben ziek en moe van je leugens Je weet dat je mijn hart weer pijn hebt gedaan Het spijt me, schat, dit is het einde [Refrein:] Nou, schat, je hoeft niet meer te huilen Ik ben je leugens spuugzat Je weet dat je mijn hart weer pijn hebt gedaan Het spijt me, schat, het is het einde [Refrein:]