Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lcd soundsystem Songtekst: disco infiltrator

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lcd soundsystem - disco infiltrator ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van disco infiltrator? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lcd soundsystem! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lcd soundsystem en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals disco infiltrator .

Origineel

But all i know, is all i know. is the disco infiltrator fo sho. but all i see, is all i see. but still you want it owwww. stop, you cant believe, what you believe. or the disco infiltrator will leave. oh stupid me, oh stupid me. but still we want it owwww. stop, we cant shake the waist. stop, you've got to shake the waist. stop, what you've been told, is what your told. is the disco infiltrator gone cold. oh stupid you, i bet' told the truth. but you dont want it no!. stop, you make me frown your little town. you run the disco infiltrator on down. oh stupid you, oh stupid me. and we deserve it owwwwww. stop, you can shake the waist. stop, you've got to shake the waist. Bare in mind, we all fall behind, from time to time. Bare in mind, we all fall behind, from time to time. But all i know, is all i know. is the disco infiltrator fo sho. but all i see, is all i see. but still you want it owwww. stop, you cant believe, what you believe. or the disco infiltrator will leave. oh stupid me, oh stupid me. but still we want it owwww. stop, you cant shake ya waist. stop, you've got to shake ya waist. stop, you cant shake ya waist. stop, you've got to shake ya waist. Bare in mind, we all fall behind, from time to time. Bare in mind, we all fall behind, from time to time. Bare in mind, we all fall behind, from time to time. Bare in mind, we all fall behind, from time to time. Bare in mind, we all fall behind, from time to time. Bare in mind, we all fall behind, from time to time

 

Vertaling

Maar alles wat ik weet, is alles wat ik weet. Is de disco-infiltrant fo sho. Maar alles wat ik zie, is alles wat ik zie. Maar toch wil je het owwww. Stop, je kunt niet geloven, wat je gelooft. Of de disco-infiltrant zal vertrekken. Oh domme ik, oh domme ik. Maar toch willen we het owwww. Stop, we kunnen de taille niet schudden. Stop, je moet de taille schudden. Stop, wat je verteld is, is wat je verteld is. is de disco infiltrator koud geworden. oh domme jij, ik wed dat je de waarheid verteld hebt. maar je wilt het niet nee! Stop, je laat me je kleine stadje fronsen. je laat de disco infiltrator naar beneden lopen. oh domme jij, oh domme ik. en we verdienen het owwwwww. Stop, je kunt het middel schudden. Stop, je moet het middel schudden. Denk eraan, we raken allemaal achterop, van tijd tot tijd. Denk eraan, we raken allemaal achterop, van tijd tot tijd. Maar alles wat ik weet, is alles wat ik weet. is de disco-infiltrant. Maar alles wat ik zie, is alles wat ik zie. Maar toch wil je het owwww. Stop, je kan niet geloven, wat je gelooft. Of de disco-infiltrant zal vertrekken. Oh domme ik, oh domme ik. Maar toch willen we het owwww. Stop, je kan niet schudden met je middel. Stop, je moet schudden met je middel. Stop, je kan niet schudden met je middel. Stop, je moet schudden met je middel. Denk eraan, we raken allemaal achterop, van tijd tot tijd. Denk eraan, we raken allemaal achterop, van tijd tot tijd. Denk eraan, we raken allemaal achterop, van tijd tot tijd. Denk eraan, we raken allemaal achterop, van tijd tot tijd. Denk eraan, we raken allemaal achterop, van tijd tot tijd. Denk eraan, we raken allemaal achterop, van tijd tot tijd