Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lcd soundsystem Songtekst: somebody's calling me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lcd soundsystem - somebody's calling me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van somebody's calling me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lcd soundsystem! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lcd soundsystem en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals somebody's calling me .

Origineel

Somebody's calling me to be my girl. Somebody's calling me to be my girl. But my hands don't work; they're more like feet. And the wake-up call, "go back to sleep". Babe, come with me. And I'll take you to the place I sleep. Oh, darling, come with me. And I'll show you the place I sleep. Somebody's phoning me to be my girl. Somebody's phoning me to be my girl. But the phone won't ring when I'm on the street. And the heart won't beat when I'm half asleep. Somebody's texting me to be my girl. Constantly texting me to be my girl. But the text won't take away nights that creep. And my mouth won't move when I'm in too deep. Babe, come with me. And I'll take you to the place I sleep. Oh, darling, come with me. And I'll show you the place I sleep. All right. Somebody's calling me into their work. Wrapped up and full of good inside their work. But the car won't start when I'm half asleep. And the kids don't cry when you're on your feet. Babe, come with me. And I'll show you the place I sleep. Oh, darling, come with me. And I'll take you to the place I live. The place I live. The place I live. The place I live. The places where I live

 

Vertaling

Iemand roept me om mijn meisje te zijn. Iemand roept me om mijn meisje te zijn. Maar mijn handen werken niet; ze zijn meer als voeten. En de wake-up call, "ga weer slapen". Schat, kom met me mee. En ik neem je mee naar de plaats waar ik slaap. Oh, schat, kom met me mee. En ik laat je de plaats zien waar ik slaap. Iemand belt me om mijn meisje te zijn. Iemand belt me om mijn meisje te zijn. Maar de telefoon gaat niet over als ik op straat sta. En het hart klopt niet als ik half slaap. Iemand sms't me om mijn meisje te zijn. Constant sms'en om mijn meisje te zijn. Maar de tekst zal niet weg te nemen nachten die griezel. En mijn mond zal niet bewegen als ik er te diep in zit. Schat, kom met me mee. En ik neem je mee naar de plaats waar ik slaap. Oh, schat, kom met me mee. En ik zal je de plaats laten zien waar ik slaap. Goed dan. Iemand roept me naar zijn werk. Ingepakt en vol van goed in hun werk. Maar de auto start niet als ik half slaap. En de kinderen huilen niet als je op je benen staat. Schat, kom met me mee. En ik zal je de plaats laten zien waar ik slaap. Lieverd, kom met me mee. En ik neem je mee naar de plek waar ik woon. De plaats waar ik woon. Waar ik woon. De plaats waar ik woon. De plaats waar ik woon