Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: leandro leonardo Songtekst: não durmo sem ela

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: leandro leonardo - não durmo sem ela ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van não durmo sem ela? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van leandro leonardo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van leandro leonardo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals não durmo sem ela .

Origineel

Este homem que vive contigo não tem sentimentos. Te engana saindo com outra, só você não vê. Do meu quarto eu vejo você esperando por ele. Se parece comigo pois vivo esperando você. Se você passa a noite sozinha. Eu fico acordado. Se você passa a noite com ele. Não consigo dormir. E assim fico a noite te olhando da minha janela. Não durmo sem ela. Eu vivo sofrendo por ela. Que sofre por ele. E não liga pra mim

 

Vertaling

Deze man die bij je woont heeft geen gevoelens. Hij bedriegt je door iemand anders te zien, alleen jij ziet het niet. Vanuit mijn kamer zie ik je op hem wachten. Je lijkt op mij omdat ik levend op je wacht. Als je de nacht alleen doorbrengt. Ik blijf wakker. Als je de nacht met hem doorbrengt. Ik kan niet slapen. En zo blijf ik de hele nacht naar je kijken vanuit mijn raam. Ik kan niet slapen zonder haar. Ik leef in pijn voor haar. Die lijdt voor hem. En belt me niet