Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: leandro leonardo Songtekst: saudade cigana

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: leandro leonardo - saudade cigana ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van saudade cigana? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van leandro leonardo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van leandro leonardo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals saudade cigana .

Origineel

Essa coisa que me entra pelos poros. E me invade o coração. É a saudade fazendo alarde quando quer chegar. Toma conta de tudo. Faz sua morada dentro do meu peito. Me faz tão carente, me deixa aflito. Me põe tão sem jeito. Essa saudade cigana que vem, que vai e que volta. Chega e entra no meu coração sem bater na porta. Essa saudade fica revirando os meus pensamentos. Me sufocando explode no peito, me sangra por dentro. Dói demais dói sim (dói sim). Na falta que você me faz, o meu mundo é tão ruim. Dói demais (dói demais), dói sim (dói sim). Mas quando você voltar, vou te amar além de mim

 

Vertaling

Dat ding dat in mijn poriën komt. En dringt mijn hart binnen. Het is het verlangen dat ophef maakt als het wil komen. Het neemt alles over. Het doet zijn intrede in mijn borstkas. Het maakt me zo behoeftig, het maakt me angstig. Het maakt me zo onhandig. Dit zigeuner verlangen dat komt, dat gaat en dat terugkeert. arriveert en komt mijn hart binnen zonder aan de deur te kloppen. Dit verlangen blijft mijn gedachten op zijn kop zetten Het verstikt me, het explodeert in mijn borst, het laat me bloeden van binnenuit. Het doet te veel pijn. Ja, dat doet het. In de afwezigheid dat je me maakt, is mijn wereld zo slecht. It hurts too much (doet te veel pijn), it hurts yeah (doet pijn ja) Maar als je terugkomt, zal ik meer van je houden dan van mezelf.