Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: leandro leonardo Songtekst: saudades dela

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: leandro leonardo - saudades dela ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van saudades dela? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van leandro leonardo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van leandro leonardo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals saudades dela .

Origineel

Deus, eu me pergunto todo dia. Onde ela levou minha alegria. Onde foi parar o meu amor. Deus, eu ando mesmo preocupado. Pois ela se foi sem dar recado. Até hoje ela não voltou. Diga por favor. O que é que vou fazer sem ela. Tô sozinho, tô morrendo. De saudade dela. Saudade dela. Apaixonado. Sofro calado. Meu Deus, quem dera. Se ela estivesse aqui do meu lado. Peça prá ela e fala assim. Que estou sofrendo,. Que eu estou morrendo. Pra ter dó de mim

 

Vertaling

God, ik vraag me elke dag af. Waar ze me mijn plezier ontnam. Waar is mijn liefde gebleven. God, ik ben echt bezorgd Want ze is weg zonder een briefje. Tot op de dag van vandaag is ze niet teruggekeerd. Vertel het me alsjeblieft. Wat ga ik doen zonder haar. Ik ben alleen, ik ben stervende. Ik mis haar. Ik mis haar. Verliefd. Ik lijd rustig. God, ik wou dat. Als ze hier naast me was. Vraag haar en praat zo. Dat ik lijd. Dat ik stervende ben. Om medelijden met mij te hebben