Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: leandro leonardo Songtekst: te juro

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: leandro leonardo - te juro ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van te juro? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van leandro leonardo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van leandro leonardo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals te juro .

Origineel

Veo la luz de tu mirar. en esta noche sin final. luz que me guia donde voy. Tu, mi motivo de vivir. camino que debo seguir,. sabes que eres tu, mi verdadero amor. Te juro que jamas yo te voy a dejar, nunca mas. te juro que este amor no se va a terminar, nunca mas. es tanto querer, es tanta pasion. te llevo aqui dentro de mi corazon,te juro. Un hombre y una mujer,. juntos hasta el amanecer. a media luz, solos los dos. Tu y yo debemos de soñar. y vamos a realizar. un mundo de amor sin fin. por que nos queremos los dosTe juro que jamas yo te voy a dejar, nunca mas. te juro que este amor no se va a terminar, nunca mas. es tanto querer, es tanta pasion. te llevo aqui dentro de mi corazon,te juro

 

Vertaling

Ik zie het licht van je blik. in deze nacht zonder einde. licht dat me leidt waar ik ga. Jij, mijn reden om te leven. Het pad dat ik moet volgen. Je weet dat jij het bent, mijn ware liefde. Ik zweer dat ik je nooit zal verlaten, nooit meer. Ik zweer dat deze liefde nooit zal eindigen, nooit meer. Het is zo veel liefde, het is zo veel passie. Ik draag je hier in mijn hart, ik zweer het. Een man en een vrouw, samen tot de dageraad. In het halflicht, alleen wij tweeën. Jij en ik moeten dromen. en we zullen het realiseren. een wereld van liefde zonder einde. omdat we allebei van elkaar houdenIk zweer dat ik je nooit zal verlaten, nooit meer. ik zweer dat deze liefde niet zal eindigen, nooit meer. het is zo veel liefde, het is zo veel passie. ik draag je hier in mijn hart, ik zweer het.