Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: leandro leonardo Songtekst: você é doida demais

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: leandro leonardo - você é doida demais ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van você é doida demais? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van leandro leonardo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van leandro leonardo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals você é doida demais .

Origineel

Eu pensei em me entregar. Meu amor, meu coração. Meu carinho e muito mais. Mas parei por um instante. Pensei mais dois minutinhos. E voltei um pouco atrás. Recordei pelo passado. Você esteve ao meu lado. E roubou a minha paz. Você me serve de exemplo. Vou fugir enquanto é tempo. Você é doida demais. Você é doida demais. Você é doida demais. Você é doida demais, doida, doida. Você é doida demais. Eu não quero e nem preciso. De amor doido e sem juízo. Para comigo viver. Pois eu sou aquele homem. Com intenção de dar o nome. E você nem quis saber. Todo dia me enganava. Você sempre me trocava. Pelo amor de outro rapaz. Você é tão leviana. Nisso você não me engana. Você é doida demais. Você é doida demais. Você é doida demais. Você é doida demais, doida, doida. Você é doida demais

 

Vertaling

Ik dacht dat ik mezelf zou aangeven. Mijn liefde, mijn hart. Mijn genegenheid en zo veel meer. Maar ik stopte even. Ik heb er nog twee minuten over nagedacht. En ik ging een beetje terug. Ik haalde herinneringen op aan vroeger. Je stond naast me. En je hebt mijn vrede gestolen. Je hebt een voorbeeld voor me gesteld. Ik ga weg nu er nog tijd is. Je bent te gek. Je bent te gek. Je bent te gek. Je bent te gek, te gek, te gek Je bent te gek. Ik wil niet en ik heb niet nodig Van gekke, no-nonsense liefde. Om bij mij te wonen. Want ik ben die man. Met de bedoeling het een naam te geven. En het kon je niet eens schelen. Elke dag dat je me bedroog. Je verliet me altijd Voor de liefde van een andere jongen. Je bent zo frivool. Dat is waar je me niet voor de gek houdt. Je bent te gek. Je bent te gek. Je bent te gek. Je bent te gek, te gek, te gek Je bent te gek.