Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: leandro lopes Songtekst: namoradinha

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: leandro lopes - namoradinha ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van namoradinha? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van leandro lopes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van leandro lopes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals namoradinha .

Origineel

Eu toco a música que ela gosta. faço careta pra ela dar risada. depois do almoço vem a sobremesa. aí fica beleza. Mas toda princesa tem seu lado bruxa. quando não quer usa depois chuta. eu sou do gueto e ela é da burguesa. anda de chofer eu ando de busão. Mas eu sei lá no fundo tenho certeza. que o meu coração é dela, è dela. Vê se me dá uma chance. sinal verde pra um romance. quero com você é só você me liga. então para com essa marra chega junto. comigo agora e diz que me namora. Namoradinha me namora. me namora namoradinha (4x). ÔÔUÔ

 

Vertaling

Ik speel de muziek die ze leuk vindt. Ik trek een gezicht om haar te laten lachen. Na de lunch komt het toetje. Dan is het mooi. Maar elke prinses heeft haar heksenkant. Als ze hem niet wil gebruiken, schopt ze hem. Ik kom uit het getto en zij uit de bourgeoisie. Zij rijdt met een chauffeur en ik met de bus. Maar diep van binnen weet ik het zeker. Mijn hart is van haar, het is van haar. Geef me een kans. Een groen licht voor romantiek. Ik wil bij jou zijn. Bel me maar. Dus stop met rotzooien. Kom nu bij me en zeg me dat je met me uitgaat. Vriendin me. Vriendin me (4x). ÔÔUÔ