Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: leandro lopes Songtekst: o último romântico

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: leandro lopes - o último romântico ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van o último romântico? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van leandro lopes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van leandro lopes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals o último romântico .

Origineel

Faltava abandonar a velha escola. Tomar o mundo feito coca-cola. Fazer da minha vida sempre o meu passeio público. E ao mesmo tempo fazer dela o meu caminho só, único. Talvez eu seja o último romântico. Dos litorais desse oceano atlântico. Só falta reunir a zona norte e a zona sul.. Iluminar a vida já que a morte cai do azul. Só falta te querer. te ganhar e te perder. Falta eu acordar. Ser gente grande pra poder chorar. Me dá um beijo então aperta a minha mão. Tolice é viver a vida assim sem aventura. Deixa ser. Pelo coração. se é loucura então melhor não ter razão. Só falta te querer. te ganhar e te perder. Falta eu acordar. Ser gente grande pra poder chorar

 

Vertaling

Ik moest stoppen met de oude school. Ga de wereld aan zoals Coca-Cola. Om mijn leven altijd mijn publieke wandeling te maken. En tegelijkertijd maak ik het mijn weg alleen, uniek. Misschien ben ik de laatste romanticus. Van de kusten van deze Atlantische Oceaan. Alles wat overblijft is het herenigen van het noorden en het zuiden. Verlicht het leven want de dood valt uit het blauw. Alles wat overblijft is jou te willen. Jou te winnen en te verliezen. Ik hoef alleen nog maar wakker te worden. Om een volwassene te zijn zodat ik kan huilen. Geef me een kus en knijp dan in mijn hand. Onzin is zo leven zonder avontuur. Laat het zijn. Uit het hart. Als het gek is, dan is het beter om niet gelijk te hebben. Alles wat overblijft is jou te willen. Jou te winnen en te verliezen. Ik moet nog wakker worden. Om een volwassene te zijn die kan huilen