Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: leaves’ eyes Songtekst: solemn sea (demo version)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: leaves’ eyes - solemn sea (demo version) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van solemn sea (demo version)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van leaves’ eyes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van leaves’ eyes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals solemn sea (demo version) .

Origineel

Seil den sterke sjø solen Har gått ned i det vide havet I det mørke dypet hviler En drøm om et ukjent land The music of your heartbeat brightens me Brightens me Turn my fears into hope Oceans of blue Darkening sky, the shadows fall Foaming waves shatter us I cry aloud into the sky Solemn sea, save me Solemn sea (solemn sea) Save me! Watch and wait for the next Attacking wave, ice-cold rain The black mirror of the sea Watching me, save me! The humming of the waves frightens me Frightens me Turn my fears into hope Oceans of blue A thunder storm roars at me My body shakes in the rain Lightening rays spearing me A thousand spears haunting me Solemn sea (solemn sea) Save me! Solemn sea (solemn sea) Save me! Watch and wait for the next Attacking wave, ice-cold rain The black mirror of the sea Watching me, save me! Seil den sterke sjø solen Har gått ned i det vide havet I det mørke dypet hviler En drøm om et ukjent land Solemn sea (solemn sea) Save me! Solemn sea (solemn sea) Save me! Watch and wait for the next Attacking wave, ice-cold rain The black mirror of the sea Watching me, save me!

 

Vertaling

Seil den sterke sjø solen Har gått ned i det vide havet I det mørke dypet hviler En drøm om et ukjent land De muziek van je hartslag maakt me vrolijk Verheldert mij Verander mijn angsten in hoop Oceanen van blauw Donker wordende hemel, de schaduwen vallen Schuimende golven verbrijzelen ons Ik roep hardop in de lucht Heilige zee, red mij Plechtige zee (solemn sea) Red mij. Kijk en wacht op de volgende Aanvallende golf, ijskoude regen De zwarte spiegel van de zee Kijk naar mij, red mij! Het zoemen van de golven beangstigt me maakt me bang Verander mijn angsten in hoop Oceanen van blauw Een donderstorm buldert tegen me Mijn lichaam schudt in de regen Bliksemstralen doorboren me Duizend speren achtervolgen mij Plechtige zee. Red mij! Plechtige zee. Red mij. Kijk en wacht op de volgende Aanvallende golf, ijskoude regen De zwarte spiegel van de zee Kijk naar mij, red mij! Seil den sterke sjø solen Har gått ned i det vide havet I det mørke dypet hviler En drøm om et ukjent land Plechtige zee Red mij! Plechtige zee Red mij. Kijk en wacht op de volgende Aanvallende golf, ijskoude regen De zwarte spiegel van de zee Kijk naar mij, red mij!