Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: leci brandao Songtekst: em minha memória

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: leci brandao - em minha memória ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van em minha memória? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van leci brandao! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van leci brandao en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals em minha memória .

Origineel

Olha quanto sofrimento você deixou pra mim quando. acabou. Chora de arrependimento já mais será feliz zombou do. amor. Nunca pensei sofrer tanto assim , tanto assim. Pensei que fosse um sonho me perdi. Não pensei que a nossa história iria acabar tendo um. triste fim. Mas você vive em minha memória , não posso apagar o. que foi tão bom pra mim

 

Vertaling

Kijk hoeveel leed je voor me achterliet toen het eindigde. Huil met spijt zal niet langer gelukkig zijn bespotte liefde. Ik had nooit gedacht dat ik zo zou lijden, zo veel. Ik dacht dat het een droom was die ik zelf verloor. Ik had niet gedacht dat ons verhaal een triest einde zou hebben. Maar je leeft in mijn geheugen, ik kan het niet uitwissen. dat was zo goed voor mij