Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: led zeppelin Songtekst: bron y aur stomp

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: led zeppelin - bron y aur stomp ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bron y aur stomp? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van led zeppelin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van led zeppelin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bron y aur stomp .

Origineel

Ah caught you smiling at me,. That's the way it should be,. Like a leaf is to a tree, so fine.. Ah all the good times we had,. I sang love songs so glad. Always smiling, never sad, so fine.. *As we walk down the country lanes,. I'll be singing a song,. Hear me calling your name.. Hear the wind within the trees,. Telling Mother Nature 'bout you and me.. Well if the sunshines so bright,. Or on our way it's darkest night. The road we choose is always right, so fine.. Ah can your love be so strong. When so many loves go wrong. Will our love go on and on and on and on and on and on?. * Chorus. My, my la de la come on now it ain't too far,. Tell your friends all around the world,. Ain't no companion like a blue eyed merle.. Come on now well let me tell you,. What you're missing, missing, 'round them brick walls.. So of one thing I am sure,. It's a friendship so pure,. Angels singing all around. My dog is so fine.. Yeah, ain't but one thing to do. Spend my nat'ral life with you,. You're the finest dog I knew, so fine.. When you're old and your eyes are dim,. There ain't no old Shep gonna happen again,. We'll still go walking down country lanes,. I'll sing the same old songs,. Hear me call your name..

 

Vertaling

Ik betrapte je toen je naar me lachte. Zo hoort het te zijn. Zoals een blad voor een boom is, zo fijn... Al de goede tijden die we hadden... Ik zong zo graag liefdesliedjes. Altijd lachend, nooit verdrietig, zo fijn... *Als we over de landweggetjes lopen... Zal ik een liedje zingen... Hoor mij jouw naam roepen... Hoor de wind in de bomen... Moeder natuur vertellen over jou en mij... Nou als de zon zo fel schijnt... Of op onze weg is het de donkerste nacht. De weg die we kiezen is altijd goed, zo fijn... Ah kan je liefde zo sterk zijn. Wanneer zoveel liefdes verkeerd gaan. Zal onze liefde voortduren en voortduren en voortduren en voortduren? * Chorus. My, my la de la come on now it ain't too far,. Vertel het je vrienden over de hele wereld. Er is geen kameraad zoals een blue eyed Merle... Kom op nou, laat me je vertellen... Wat je mist, mist, rond die stenen muren... Dus van één ding ben ik zeker... Het is een vriendschap zo puur. Engelen die rondzingen. Mijn hond is zo fijn... Ja, er is maar één ding te doen. Mijn natuurlijke leven met jou doorbrengen... Je bent de fijnste hond die ik ken, zo fijn... Als je oud bent en je ogen zijn zwak... Er zal geen oude Shep meer gebeuren. We zullen nog steeds door landweggetjes lopen. Ik zing nog steeds dezelfde oude liedjes. Hoor mij je naam roepen...