Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Led Zeppelin Songtekst: Ten Years Gone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Led Zeppelin - Ten Years Gone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ten Years Gone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Led Zeppelin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Led Zeppelin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ten Years Gone .

Origineel

Then as it was, then again it will be An' though the course may change sometimes Rivers always reach the sea Blind stars of fortune, each have several rays On the wings of maybe, down in birds of prey Kind of makes me feel sometimes, didn't have to grow But as the eagle leaves the nest, it's got so far to go Changes fill my time, baby, that's alright with me In the midst I think of you, and how it used to be Did you ever really need somebody, And really need 'em bad Did you ever really want somebody, The best love you ever had Do you ever remember me, baby, did it feel so good 'Cause it was just the first time, And you knew you would Through the eyes an' I sparkle, Senses growing keen Taste your love along the way, See your feathers preen Kind of makes makes me feel sometimes, Didn't have to grow We are eagles of one nest, The nest is in our soul Vixen in my dreams, with great surprise to me Never thought I'd see your face the way it used to be Oh darlin', oh darlin' I'm never gonna leave you. I never gonna leave Holdin' on, ten years gone Ten years gone, holdin' on, ten years gone

 

Vertaling

Dan als het was, dan weer het zal zijn Een 'hoewel de cursus kan soms veranderen Rivieren altijd de zee te bereiken Blind sterren van fortuin, hebben elk verschillende stralen Op de vleugels van misschien, in roofvogels Soort maakt me soms, niet hoefde te groeien Maar als de arend het nest verlaat, het is zo ver te gaan kreeg Veranderingen vul mijn tijd, baby, dat is goed met mij In het midden denk ik aan jou, en hoe het vroeger was Heb je ooit echt iemand nodig hebben, en ze slecht echt nodig Heb je ooit echt wiltsomebody, De beste liefde die je ooit gehad Heb je ooit herinner me, baby, voelde het zo goed Want het was gewoon de eerste keer, En je wist dat je dat zou doen Door de ogen glinsteren een 'I, Senses groeiende scherp Proef je liefde langs de weg, zie je veren gladstrijken Soort merken voel ik me soms, Had niet moeten groeien Wij zijn arenden van een nest, het nest is in onze ziel Vixen in mijn dromen, met een grote verrassing voor mij Nooit gedacht dat ik je gezicht zien zoals het vroeger was Oh darlin ', oh darlin' Ik benzal je nooit verlaten. Ik zal nooit verlaten Holdin 'op, tien jaar gegaan Tien jaar gegaan, holdin 'op, tien jaar verdwenen