Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Lee Carr Songtekst: Miss You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Lee Carr - Miss You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Miss You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Lee Carr! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Lee Carr en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Miss You .

Origineel

(Oh yeah yeah yeah) (Oh oh, oh woah oh) I can't believe you'd do this to me. After all the things that we did together. And now you're gone, I'm going out of my mind. Trying to hide the pain that I'm feeling. 'Cause I don't know what I'm doing, I'm just so confused. 'Cause I'm feeling out of place without you in my life. There's something I want to tell you (Tell you) And there's something I think that you should know (Baby, that you should know) Girl I wish you was still here with me (I miss you) You, you (I miss you) You, you (Girl) How many nights can I go to bed without getting no sleep. How many times can I see you out and you don't speak to me. Seems like the closer I get to you, the more you pull away from me. And I don't know why, I, I. I don't know what I'm doing, I'm just so confused. Cause I been in and out of places without you in my life. There's something I want to tell you (Tell you) And there's something I think that you should know (Baby, that you should know) Girl I wish you was still here with me (I miss you) You, you (I miss you) You, you (Girl) What is the deal, I thought we were cool but I guess I was wrong. I don't understand what I did to you to make you want to leave baby. There's something I want to tell you (Tell you) And there's something I think that you should know (Baby, that you should know) Girl I wish you was still here with me (I miss you) You, you (I miss you) You, you (Girl) So girl, see how you got me feeling? Pick up the phone girl. I mean, let me know something. Damn, something I got to tell you. There's something I want to tell you (Tell you) And there's something I think that you should know. I wish you was still here with me (I miss you) I miss you, woah oh oh I.

 

Vertaling

(Oh yeah yeah yeah) (Oh oh, oh Woah oh) Ik kan niet geloven dat je zou dit doen voor mij. Na alle dingen die we samen deden. En nu je weg bent, ga ik uit mijn gedachten. Probeert te verbergen de pijn die ik voel. Want ik weet niet wat ik doe, ik ben gewoon zo verward. Want ik voel me op zijn plaats zonder dat u in mijn leven. Er is iets wat ik je wil vertellen (Tell you) En er is iets wat ik denk dat u (Baby, moet weten dat u moet weten) Meisje ik wens u nog steeds hier bij mij (I miss you) You, you (I miss you) You, you (Girl) Hoeveel nachten kan ik naar bed zonder dat geen slaap. Hoe vaak kan ik je uit en je hoeft me niet te spreken. Het lijkt erop dat hoe dichter ik bij je, hoe meer je trek van me weg. En ik weet niet waarom, I, I. Ik weet niet wat ik doe, ik ben gewoon zo verward. Omdat ik al in en uit plaatsen zonder dat u in mijn leven. Er is iets wat ik je wil vertellen (Tell you) En er is iets wat ik denk dat u (Baby, moet weten dat umoeten weten) Meisje ik wens u nog steeds hier bij mij (I miss you) You, you (I miss you) You, you (Girl) Wat is de deal, ik dacht dat we waren cool, maar ik denk dat ik verkeerd was. Ik begrijp niet wat ik gedaan heb je om je baby wilt verlaten. Er is iets wat ik je wil vertellen (Tell you) En er is iets wat ik denk dat u (Baby, moet weten dat u moet weten) Meisje ik wens u nog steeds hier bij mij (I miss you) You, you (I miss you) You, you (Girl) Dus meisje, zien hoe u got me gevoel? Pak de telefoon meisje. Ik bedoel, laat me iets weten. Damn, ik heb iets te vertellen. Er is iets wat ik je wil vertellen (Tell you) En er is iets wat ik denk dat je moet weten. Ik wens u nog steeds hier bij mij (I miss you) Ik mis je, woah oh oh I.