Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Lee Ryan Songtekst: I Am Who I AmYou Know I Don't Mind If You Think I Should Grow My Hair You Know I Don't Mind If You Pick On The Clothes That I We

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Lee Ryan - I Am Who I AmYou Know I Don't Mind If You Think I Should Grow My Hair You Know I Don't Mind If You Pick On The Clothes That I We ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Am Who I AmYou Know I Don't Mind If You Think I Should Grow My Hair You Know I Don't Mind If You Pick On The Clothes That I We? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Lee Ryan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Lee Ryan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Am Who I AmYou Know I Don't Mind If You Think I Should Grow My Hair You Know I Don't Mind If You Pick On The Clothes That I We .

Origineel

You know I don't mind if you think I should grow my hair You know I don't mind if you pick on the clothes that I wear But know I can keep my head when all around me are losing theirs, because [CHORUS:] I am who I am And you can't change me I've done what I can And I'll stand my ground You're tying my hands You rearrange me It all falls down It all falls down Why when you dream do you see me as something I'm not Why don't you wake up and see all the good things you've got A heart isn't made out of clay Not something you shape with your hands, understand [CHORUS] Is the reason you ask me to change so that you stay the same Well I'm sorry if I keep disappointing you again and again, but [CHORUS] I am who I am

 

Vertaling

Je weet dat ik het niet erg als je denkt dat ik mijn haar groeien Je weet dat ik het niet erg als je kiest voor de kleren die ik draag Maar weet dat ik kan mijn hoofd toen overal om me heen zijn de hunne verliezen te houden, omdat [Chorus:] Ik ben wie ik ben En je kunt me niet veranderen Ik heb wat ik kan doen En ik zal mijn mannetje te staan Je binden mijn handen Je herschikken me Het allemaal naar beneden valt Het allemaal naar beneden valt Waarom als je droomt heb je me zien als iets wat ik niet Waarom ga je niet wakker worden en zien alle goede dingen die je hebt Een hart is niet gemaaktuit klei Niet iets wat je vorm met je handen, begrijpen [CHORUS] Is de reden dat je me vraagt ​​om te veranderen, zodat je hetzelfde blijven Nou het spijt me als ik blijf steeds weer teleur u, maar [CHORUS] Ik ben wie ik ben