Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Lee Towers Songtekst: Its Raining In My Heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Lee Towers - Its Raining In My Heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Its Raining In My Heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Lee Towers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Lee Towers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Its Raining In My Heart .

Origineel

It's raining in my heart The sun don't shine for me It's raining in my heart When you're not here with me If we would ever part You could have set me free For always you and me I'll give my everything I'll get the song I sing Girl, just to be with you (Just to be with you) Give all my love to you Submit myself to you To make this dream come true (Dream come true) I'll be the kind of man You want a man to be 'Cause you inspire me (Inspire me) Bring out the good in me Erase the bad in me And change my destiny It's raining in my heart Times passing by on me It's raining in my heart When you're not touching me If we would ever part I wouldn't want to sing For always you and me The only way I see The only way to live Girl, is to live for you (To live for you) The only way to cry The only way to die Girl, is to die for you (Die for you) A million things I said And a million things I've done Some things I failed to do (I failed to do) But there's one thing I know I never failed to do And that is loving you (Loving you) Read more:

 

Vertaling

Het regent in mijn hart De zon niet schijnen voor mij Het regent in mijn hart Als je hier niet met mij Als we ooit zou deel Je kon me vrij hebt ingesteld Voor altijd jou en mij Ik zal mijn alles geven Ik zal het lied ik zing krijgen Meisje, gewoon bij je zijn (Gewoon om met u) Geef al mijn liefde voor u Mezelf te leggen aan u Om deze droom waar (Dream come true) Ik zal de aard van de mens U wilt een man te zijn 'Omdat je me inspireren (Inspireer me) Breng het goede inme Wissen de slechte in mij En verander mijn lot Het regent in mijn hart Keer langs op mij Het regent in mijn hart Als je me niet je te raken Als we ooit zou deel Ik zou niet willen zingen Voor altijd jou en mij De enige manier waarop ik zie De enige manier om te leven Meisje, het is om te leven voor u (Om te leven voor u) De enige manier om te huilen De enige manier om te sterven Meisje, is te sterven voor u (Die voor u) Een miljoen dingen die ik zei En een miljoen dingen die ik heb gedaan Sommige dingen die ik niet te doen (ik nietTe doen) Maar er is één ding weet ik Ik heb nog nooit gefaald te doen En dat is je te houden (Houden van jou) Lees meer: ​​