Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Leela James Songtekst: Fall For You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Leela James - Fall For You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Fall For You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Leela James! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Leela James en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Fall For You .

Origineel

Here we are, together And everything between us is good I'm right here in this cloud, baby Ready to fly but before I take Another step Would you catch me if I fall for you? 'Cause I'M FALLING I'M FALLING, I'M FALLING I'm so used to standing So used to being on my own But this thing is new, baby It feels like I'm losing control I'll take another step If you catch me when I fall for you 'Cause I'M FALLING I'M FALLING, I'M FALLING Will you promise to be there? Stay by my side always? Whenever I need you Don't let me down, no, no If I give you my all, don't let me fall Would you do that for me, hold me? Will you love, will you love me? My heart is ready For love and to be loved And I chose you, baby That's the one thing I'm sure of So I will take this one last step So catch me, I'm falling for you I'M FALLING I'M FALLING, I'M FALLING I'm falling I'm falling, I'm falling I'm falling I'm falling, I'm falling I'm falling

 

Vertaling

Hier zijn we, samen En alles wat tussen ons is goed Ik ben hier in deze wolk, baby Klaar om te vliegen, maar voordat ik Een andere stap Zou je me vangen als ik val voor u? Want ik val Ik val, ik val Ik ben zo gewend aan staan Zo gewend om op mijn eigen Maar dit ding is nieuw, baby Het voelt alsof ik de controle te verliezen Ik zal nog een stap te nemen Als je me vangen als ik val voor u Want ik val Ik val, ik val Beloof je om daar te zijn? Blijf van mijn kantaltijd? Telkens als ik je nodig Do not let me down, nee, nee Als ik geef je mijn alles, laat me niet vallen Zou je dat voor me, houd me? Zal van je houden, zul je van me? Mijn hart is klaar Naar liefde en bemind te worden En Ik heb u uitgekozen, baby Dat is het enige wat ik weet zeker van Dus ik zal dit nog een laatste stap te nemen Dus catch me, ik val voor u Ik val Ik val, ik val Ik val Ik val, ik val Ik val Ik val, ik val Ik val