Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: leela Songtekst: p.s

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: leela - p.s ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van p.s? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van leela! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van leela en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals p.s .

Origineel

Eu queria ser como um bom ator. E não ter personalidade. Desse modo eu. Me protegeria de tanta dor. Não quero mais chorar. A última gota (2X). Chorei sim, a última gota. Não enxergo mais. Talvez tenha a ver. Com o mistério. De estar apaixonado. Toda essa paixão. Tenho que afastar. Da minha alma. Não quero mais chorar. A última gota (2X). Chorei sim, a última gota. Não controlo o sentimento. Sofrimento e prazer. A paixão me vira pelo avesso. A última gota (2X). Chorei sim, a última gota. É um sem-fim de últimas gotas!

 

Vertaling

Ik wilde een goede acteur zijn. En hebben geen persoonlijkheid. Op die manier zou ik... Ik zou mezelf beschermen tegen zoveel pijn. Ik wil niet meer huilen. De laatste druppel (2X). Ik heb gehuild, de laatste druppel. Ik kan niet meer zien. Misschien heeft het iets te maken. Met het mysterie. Van verliefd zijn. Al die passie. Ik moet wegduwen. Vanuit mijn ziel. Ik wil niet meer huilen. De laatste druppel (2X). Ik huilde ja, de laatste druppel. Ik kan het gevoel niet beheersen. Lijden en plezier. Passie keert me binnenstebuiten. De laatste druppel (2X). Ja, ik heb gehuild, de laatste druppel. Het is een eindeloos aantal laatste druppels!