Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Leeland Songtekst: Carried To The Table

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Leeland - Carried To The Table ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Carried To The Table? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Leeland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Leeland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Carried To The Table .

Origineel

Wounded and forsaken I was shattered by the fall Broken and forgotten Feeling lost and all alone Summoned by the King Into the Master’s courts Lifted by the Savior And cradled in His arms I was carried to the table Seated where I don’t belong Carried to the table Swept away by His love And I don’t see my brokenness anymore When I’m seated at the table of the Lord I’m carried to the table The table of the Lord Fighting thoughts of fear And wondering why He called my name Am I good enough to share this cup This world has left me lame Even in my weakness The Savior called my name In His Holy presence I’m healed and unashamed You carried me, my God You carried me

 

Vertaling

Gewond en verlaten Ik werd verbrijzeld door de val Gebroken en vergeten Voel me verloren en helemaal alleen Opgeroepen door de Koning Into the Master rechter Opgeheven door de Heiland En in zijn armen Ik werd naar de tafel Zittende waar ik niet behoren Op tafel Weggevaagd door Zijn liefde En dat doe ik niet meer zie mijn gebrokenheid Als ik zit aan de tafel van de Heer Ik ben op tafel De tafel van de Heer Bestrijding van gedachten van angst En zich afvragen waarom hij mijn naam genoemd Ben ik goed genoeg om te delen deze beker Deze wereld heeft me verlaten lame Zelfs in mijn zwakheid De Heiland riep mijn naam In Zijn Heilige aanwezigheid Ik ben genezen en onbeschaamd U droeg mij, mijn God Je droeg me