Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Leeland Songtekst: Chains Hit The Ground

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Leeland - Chains Hit The Ground ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Chains Hit The Ground? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Leeland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Leeland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Chains Hit The Ground .

Origineel

I’m holding on to You It’s all I know to do When fear has had me bound When enemies surround There’s freedom in this truth My salvation is in You And I remember the nails that You took for me When You died in my shame and iniquity Jesus, You have set me free The thorns of my pain You wore in a crown When You bowed Your head Your love was poured out And my chains hit the ground You are the Rock I’ve found Above the shifting ground I’m in a raging war You’re the One I’m fighting for For all of my years My banner will be clear And I remember the nails that You took for me When You died in my shame and iniquity Jesus, You have set me free The thorns of my pain You wore in a crown When You bowed Your head Your love was poured out And my chains hit the ground I am Yours And even though the waves, they crash below I’m holding onto love I’m holding onto love I am Yours Forever all my days, I lay before Your holy love I’m holding onto love And I remember the nails that You took for me When You died in my shame and iniquity Jesus, You have set me free The thorns of my pain You wore in a crown When You bowed Your head Your love was poured out And my chains hit the ground

 

Vertaling

Ik vasthouden aan U Het is alles wat ik weet te doen Wanneer angst mij gebonden heeft gehad Wanneer vijanden omringen Er is vrijheid in deze waarheid Mijn redding is in U En ik herinner me de nagels die U nam voor mij Wanneer U stierf in mijn schande en ongerechtigheid Jezus, Gij hebt mij bevrijd De doornen van mijn pijn Je droeg in een kroon Als u gebogen Je hoofd Uw liefde is uitgestort En mijn banden de grond raken U bent de Rots die ik heb gevonden Boven de verschuivende grond Ik ben in een woedende oorlog Jij bent degene die ik benvechten voor Voor al mijn jaren Mijn banner zal duidelijk zijn En ik herinner me de nagels die U nam voor mij Wanneer U stierf in mijn schande en ongerechtigheid Jezus, Gij hebt mij bevrijd De doornen van mijn pijn Je droeg in een kroon Als u gebogen Je hoofd Uw liefde is uitgestort En mijn banden de grond raken Ik ben Yours En hoewel de golven, ze hieronder crashen Ik ben bedrijf op liefde Ik ben bedrijf op liefde Ik ben Yours Altijd al mijn dagen, ik voor Uw heilige liefde leggen Ik ben bedrijf op liefde En ikdenk aan de nagels die U nam voor mij Wanneer U stierf in mijn schande en ongerechtigheid Jezus, Gij hebt mij bevrijd De doornen van mijn pijn Je droeg in een kroon Als u gebogen Je hoofd Uw liefde is uitgestort En mijn banden de grond raken